Kaikin puolin odotetusti meni Suomalaiset yu tuolla itänaapurissa. Kaikki pohjoismaat ottavat uutta nostetta alemmalta tasolta kohden ykkösliigaa tulevaisuudessa, eikä siitä sen enemmän.

Eikä juhannus tarjonnut mitään järisyttävää uutta muutenkaan, samalla kaavalla meni Juhannus kuin aina ennenkin. Jonkin verran kosteaa oli sisäisesti kuin ulkoisestikkin, mutta liikuntaa unohtamatta. Eilen laitoin itseäni väsyksiin maastopyörällä sopivasti 3 tunnin verran ja tänä aamuna juoksin 2h siten että alun lyllersin hiljaa ja lopun vähän paremmin, jotta nuo rollaattori mummot sain pidettyä takana. Illalla ajelin sitten puolitoistatuntisen fillarilla palautellen jäykkyyksiä pois.

 Mutta nyt on sitten edessä se vuoden kovin viikko. Aamulla alkaa Viinijuhlien pystytystalkoot ison teltan kokoamisella ja sen jälkeen kaikki muu, se kysyy motivaatiota koko viikon ajan meidän seuralaisilta. Mutta jos vanhat merkit paikkansa pitää, niin ainakin meikäläinen on aika lailla poikki perjantaina. Ei siis voi hyvällä tahdollakaan sanoa että on lomaviikko.

Minulla on hiukan ristiriiraiset tuntemukset tästä Facebookista jo nyt, koska se vaikutta hiukan kieroutuneelta systeemiltä. Katsellaan nyt kuitenkin jonkin aikaa mitä tuleman pitää, vai pitääkö tuleman:)