Paljon on vettä virrannut Maljalahden purosta Kallaveteen ja viiniä virrannut ääntä osoittamaan suuntaan tämän vuodatuksen huoltotauon aikana , kun taas vastaavasti on tullut myös kilometrejä Toyotan mittariin ja myös merkintöjä harjoittelupäiväkirjaankin, siis aloitetaan kevyesti. Aikoinaan kauan aika taaksepäin, kun tässäkin piirissä oli hyvä tasoisia kestävyys nylkkyjä, yhtä paljon, kun nykyisin on noita vesijuoksijoita ruuhkaisena talvi iltana altaassa, erä kovasti yrittävä kestävyysihme, sai aina aika ajoin kuulla naljailua eräältä itseään paremmalta juoksijalta.

Tämä naljailun kohde oli juoksutyyliltään, kuin ilmetty David Bedford, vauhti ei ollut kuitenkaan lähellekään yhtä kovaa, mutta näin se kuului, on se tuo Beetvortti kova jätkä, se ku ottaa paekkansa alussa, niin se pittää sen loppuu asti, kävi vaan yleensä niin, että D.B jättäytyi aina jonon hännille, lähtöpaukun jälkeen ja mikäs siellä oli pitää paikkansa loppuun asti, siitä se vinoilu.
Samoin on käymässä meidän Kaupungin lippulaivalle KUPSILLE,viime sarjapelissä Turkulaisilta turpaan 6-0, peräpään vartijan rooli, heti kauden alusta lähtien, toivottavasti ei toteudu D.B taktiikka kauden lähestyessä loppuaan. Pahoin pelkään, sillä nyt kun aletaan pelata näitä isoja otteluja loppukaudesta jo valmiiksi takki ja kunto tyhjänä ajatellen sarjapaikan varmistumista, saattaa pisteitä ropista laariin aika laihan puoleisesti.

Sitten hiukan Euroopan unionista tai paremminkin Italiasta, meidän kaikkien hyvin tuntema Suomen halveksija Silvio Berlusconi on hakeutumassa uudestaan spagettimaan vallankahvaan, vaan miten on uskottavuuden laita, tai paremminkin jos esimerkiksi meidän oma pääministeri käyttäytyisi julkisesti samalla tapaa, kuin klikkaa tästä 
http://www.youtube.com/watch?v=RluCs8KYMII&feature=results_main&playnext=1&list=PLA60D1D565F7EA196 luulempa että meidän pääminesterillä olisi ensimmäinen ja viimeinen kausi valmiiksi taputeltu.

 Omat juoksentelut,mistä ei sitten mitää kilometrien ilotulitusta tullutkaa, Näitä viikkoja alusti Mikkelissä juostu 10,550m hellejuoksu,+27 astetta, joka meinasi jäädä kesken, nelosen kohdalla alkoi vasempaan kylkeen iskemään pistos ja jouduin jättäytymään Laten (Friarin) ja Leenan (Puotinimen) kelkasta ja passaamaan vauhdin noin reilut10sek/km hitaammaksi muutaman kilsan  ajaksi, näin sain rentoutettua ropan ja pystyin jatkamaan kunnialla maaliin asti, eikä tarvinnut jättää lenkkiä kesken, mutta näitä vaan sattuu joskus, niin kuin tekevällekkin yleensä.
Siis ensimmäinen lomaviikko oli määrältään 155km, sisältäen nuo kovat harjoitukset, kuten pitkän, vauhtileikittelyn 15km, sekä 6x 2000m. Toinen lomaviikko oli määrältään 160km, sisältäen myös pitkän, vauhtileikin 13km, sekä TV kovan 8km(3,33min/km) joka tuli vedettyä, jo aika raskailla jaloilla toisen kovan viikon päätteeksi. Tämä kolmas viikko on määrältään enää noin reilut 100km, mutta lisärasitusta on tullut lakkasoiden ja mustikkametsien myötä, pitäähän ne pakolliset superfoodit pakkaseen saada talven varalle. Varsinkin nuo kaksi lakkareissua tuulipuku päällä helteisellä suolla tuhansien paarmojen seassa, meinasi imeä minusta mehut, mutta tehty mikä tehty. Sunnuntaina on sitten hellekisa tiedossa, lappu rinnassa, joka jatkuu sitten tehostetulla 2 viikon harjoittelulla, kohden syksyn tosikoitoksiacheeky