Yläilmojen herra oli armollinen eilen kun järjesti ihanteelliset olosuhteet Kuopion SM tri kisoihin. Järjestelyt pelasivat odotetun tehokkaasti ja suuremmilta polemiikiltakin taisivat kaikki säästyä. No ainahan jotakin mutta se kuuluu pelin luonteeseen. Yleisten sarjojen mestaruudet menivät jo ennakoon tuttuihin osoitteisiin, sekä osa tai miltei kaikki ikäsarjojen mestaruudet. Osa otti kisan valmistautumisena ensi viikonlopun Nilsiän täyden/puolikkaan matkalle ja jos urku auki eilisen kisan meni niin ei ole ensiviikolopun kisasta tulossa ainakaan paraatimarssia herkkiin suorituksiin. Tässä ajassa ei ennätä tapahtua kuin osittainen valepalautuminen ja loppunon täyttä usvaa. No kyllä ne ensiviikonlopun kisatkin on nähtävä livenä ja kun tuli lupauduttua erääseen hommaankin, niin se tietää monelle kisailijalle harmia:)

DSCF2202.jpg

Teemu veti harjoituksella perusmatkan joukkueviestin juoksun

DSCF2203.jpg

Kyllä minun pitäis käyttää kypärää joka hetki. Näin suosittu olen, kun meinaa turpaan tulla jo kisaajalta. Hagvistin Antti kuvissa

DSCF2205.jpg

Paljon leppoisammin asiaan suhtautui ex -huippujuoksija Vesa Siivonen

DSCF2208.jpg

Finntriathlonin ydintiimi potretissa. Hagvist, joka jätti lyömättä, kun huomasi minun haban, Lemmettylä, joka ei kuulu joukkoon, Juuso Kutvonen ja Tiina Boman.

DSCF2210.jpg

Pitkien matkojen raastajat Mika Luoto ja nyt joukkoon kuuluva Norsman Teemu Lemmettylä

DSCF2213.jpg

Henrik vei ylivoimaisesti mestaruuden ja eurot

DSCF2214.jpg

Venäjän poika yhtä selvä kakkonen

DSCF2215.jpg

Näissä asetelmissa lähdettiin naisten kärjen osalta juoksuosuudelle. Heti tämän jälkeen perässä tuleva Kaisa Lehtonen näyttikin perävaloja Venäjän tytölle.

DSCF2217.jpg

Isä Hurula oli tälläkertaa valtikan pitäjä perheen jäsentenvälisessä kisassa

DSCF2218.jpg

Tommi Martikaisen pyörä kulki kovinta vauhtia

DSCF2219.jpg

Hiltusen Paavo ei laittanut ihan kaikkea peliin, ainakin näytti siltä