Pitkaperjantai aamu kello 6.00, paasiaisaika, tuo Espajalaisille niin tarkea juhlapyha aika. Linnut visertaa appelsiini lehdossa aamun ensi sointujaan kyyhkykin lurauttaa tuon tutun aamu kujerruksen, taysikuu loistaa himmean pilviverhon takaa, muutamia autova lipuu lahitieta pitkin.On rauhallista, aamukahvi terassilla, sen tutun patongin kera, pienta jomotusta ohimoissa edelliselta illalta, siis taydellista ja tuttua.Sapsahdan, huomaan etta tunti on mennyt ajatuksissa,lopetan haaveilun, alkaa hamartaa, kohta kirkastuu on siis aika el. Cabello Race 10km.

Eipa ollut pikku kisa miltei 900 osanottajaa oli ahtautunut pikkukujan lahtovaatteen alle ja ilmassa oli tietty suuren juoksujuhlan tuntua. Omat veryttelyt jaivat 20min mittaiseksi, kun enempaan ei ollut aikaa, mutta mennaan jaylikka jaloilla,enka kerennyt ryhmittya eturiviin, mika oli suuri virhe ja kyllapa sai taas etsia juoksuvaylaa ensimmaisen 500m aikana. Lenkki kierrettiin kahtena lenkkina, oma kello naytti vitosen valiajaksi 17,08, mutta sen toisen lenkin loppuosio taisi tuoda vahan lisaa matkaa, niin ainakin Alpo aprikoi, itsekin menin sen verran sekaisin etta lahdetanko tassa viela kolmannelle kierroksella ja otin vesipullon kateen 200m ennen maalia. Loppuaika oli 35,40min,, joten maaraharjoittelun lomassa, jotka ovat olleet VK -ala PK yla aluetta, tietenkaan palauttavaa hidasta juoksua unohtamatta, niin pitaa olla tyytyvainen etta pystyy jo nyt miltei minuuttia parempaan, kuin viime vuonna.

Tama loi uskoa siihen etta oikealla tiella olen, mutta paljon on viela tehtavissa etta saa lohkastua tuosta ajasta minuutin pois, mika on realiteetti. Viela on kuitenkin kesaan aikaa, siis silloin kun sen aika on, olipa sitten lenkki yli tai alimittainen.Veteranos sarja D sija 1 oli tulos, tallakerta kyllakaan en saanut peesiapua, joten hyva etta kykenee itse pitamaan jaykkajalkaisena jonkinlaista vauhtia. Mutta taas olen yhden kokemuksen rikkaampi Espanjan maalla, Kimmo kiittaa Mikko Lankia ja muita mukanaolleita suomalaisia ja ensi viikko on KOVA viikko, nimittain Tuukka ilmesty kuvioihin ja maanantaiksi on jo sovittu 2h nouseva vauhti, toivon mukaan, seka tietenkin parasta etta mulla on viela 2viikkoa jaljella, Kisan kovin aika yleisessa sarjassa syntyi  muuten Espanjalaisilla jaloilla ollen 29,30min,