Maailman markkinahinnat nousee, aina kun jotkut tai joku maa saa hyväksyvän nyökkäyksen Euroopan unionilta, sekä saavat käyttöönsä suuria intohimoja herättävän valuutan, nimeltä euro. Tässä joidenkin mielestä maailman parhaassa maassa asua ja elää, nimeltään Suomi, koettiin sama ilmiö aikoinaan, kun lähdettiin liittovaltioon mukaan ja vaihdettiin markka euroon.

Nyt ei naurata ikeniä, tuolla maailman paskaisimman lätäkön toisella puolen, Viron maalla,maailman markkinahinnat nostavat kuulemma hintatasoa, mutta vain Virossa, meillähän ne on olleet hiukan vakaammalla tasolla jo jonkin aikaa, siis heilahtelut eivät ole yhtä jyrkkiä. Ensi oltiin naapurissa liki hurmostilassa, kun pääsivät suureen eurooppalaiseen perheeseen, mutta ei olla enää, hintataso on karannut käsistä ja palkkataso on jäänyt jälkeen järkyttävästi. Sama ilmiö koettiin myös Suomessa aikoinaan, mutta ei lähellekkään yhtä kovalla kädellä, vai onko Suomessa lasten tarvinnut syödä lehtiä, omenasatoa odotellessa.Eesti, eesti, eesti, kaipaan sinne perkeleesti, no yhden reissun teen perinteisesti syksyllä ja tuon autolastin, tälläkertaa melkein omiin tarkoituksiin, muuten ei ole kauhea hinku kuuntelemaan tuota tuttua virttä satamassa " Vjoi mjinua polosta, ana eurjo"

Sitten sportti asiaa, Savonlinna jälkeen ole juoksennellut 1-2kertaa päivässä kevyesti, eilen aamulla 1,15h TV työaikaan "toivottavasti esimies ei näe tätä"  illalla 2x8x200m/200m, MUTTA huomenna otetaan minulta vissiin luulot pois, sillä aamulla kello 8.00 alkaa 5h yhdistelmä reippaasti, elikkä 110-120km pyörä+15km juoksu,erään jo tällä kaudella menestyneen urheilijan kera. Siitä sitten iltavuoroon, onneksi työpaikalla on sänky?! ja siitä sitte 2 ja puoli viikkoa H-hetkeen.

Vaan sen sanon SAATANA, pistää vihaksi, että jos minulla olisi mahti määrätä tuomio, tuolle Norjalaiselle mielenvikaiselle, sadistiselle pelkurille, niin resepti olis jo valmiina, tosin se on niin julma, ettei sitä voi tässä sanoo, mutta toimisi varmaan varoittavana esimerkkinä kaikille niille, jotka jotain tuon suuntaista hautoo, ja olisi oikeudenmukainen lohtu koko ihmisyydelle ja ihmiskunnalle. Jokaisessa sivistyneessä valtiossa, pitäisi olla lakiasetus tämänkaltaisten tapausten varalta, nimittäin KUOLEMAN TUOMIO, sivistymättömissä maissahan se on jo valmiina toteutettavaksi.Pärjäilkää!