Elokuva ja teatterimaailmassa kuohuu. Kaikennäköiset ja kokoiset elokuvaohjaajat ovat saaneet satikutia tämän me to tai jotain sinne päin tempauksen alla muhivalla tasapuolinäköeroasialla, olipas sana tuokin. Ensin saivat elokuva alan kansainvälisesti menestyneet suuret ohjaajat niinsanotusti köniinsä, eli heidän syrjivä toimintamallinsa ajettiin alas ja samalla koko ohjaaja ura. Valittajina toimi kakenkirjavaa NAISNÄYTTELIJÄ kaarti, joka jostain kumman syystä on vasta nyt kauan tapahtuneen jälkeen tulleet kuka mistäkin kaapista ulos huutamaan kaikelle kansalle, miten epäoikeuden mukaisesti heitä on aikoinaan kohdeltu. Varmaankin pitää paikkansa, mutta miksi vasta nyt??

Kotimaisissa kuvioissa on Aku Louhimies päässyt nyt hiukan kyseenalaisesti parrasvaloihin, mitkä ovat aika tummanpuhuvia, siis nuo pilvet. Empä ota siihen sen enempi kantaa, kun en tiedä. Mutta jos aikoinaan jumalanteatteria vetivät sellaiset herrat kuin Jouko Turkka ja Jussi Parviainen, eivät tulevat näyttelijät ole päässeet aivan, ilman kitkerää vittuilua ja haistattelua opinahjossaan. Ja kas kummaa, silloinhan olikin käsite you to, eikä me toooo ja kaikki hyväksyivät sen opintoina kuuluvana osana, eli kestivät sen kuin miehet. Tai olihan siellä muutama joka keskeytti hiukan kyseenalaisen opetustyömallin johdosta.

WE Too, voisi olla tulevaisuuden hitti valittamisen saralla. Koska tyypillinen heteromalli on aika tanakasti jäämässä niinsanotusti jyrän alle, eli vähemmistöksi nykyajan melskeessä. Tässähän on pikkuhiljaa käymässä niin, että kohta alkaa median lehtilööpeissä tulla kaapista ulos normaali mies/nainen, jossa sukupuolikromosomit X ja Y määräävät yksilön sukupuolen.

Siis ennen riitti kuin vilkaisi peiliin ja tiesi kuka tai mitä olen. Nykyisin se ei tunnukkaan olevan niin ihan yhtä simppeliä ja jos siitä peilikuvasta saa jonkinlaisen käsityksen ja johtopäätöksen, voi tunteet ja halut olla eri mieltä. Siinävaiheessa voikin huokaista helpotuksesta, että olen normaali nykyajan urbaani yksilö.

No, niin, antaa kaikkien kukkien kukkia vaan ja onhan siinä omat puolensa, kun kumppaniksi käy kumpi sukupuoli tahansa.

Niin talvi jatkuu, eikä keväästä tietoakaan, vaikka edellisessä kirjoituksessa niin uskaisin jo väittää. Eilen oli juhlapäivä, kun katsastusinsinööri kelpuutti HIC:lle vuoden ajoaikaa lisää. On se peli, kun joka ainoalla kerralla se menee ensimmäisellä läpi, olen tyytyväinen, Hyvä Toyota Corolla. Illemmalla kävin moikkaamassa Iisalmen symppistä tuolla Kuopio Hallissa missä se oli tekemässä omia harjoitteitaan ja hyvin näytti kulkevankin. Ja sen valmentaja se vasta ihme epeli on kun kertoi omista urotöistään urheilun saralla. Vättäisin että vuosisadan monilahjakkuus on ollu tämä veijari, mutta ihan mukava tyyppi kuitenkin.

Omat. tauti ei kun jatkaa ja kevyttä höntsäilyä joka toinen päivä ulkonan.

Tulevaisuudessa lupaan alkaa kirjoittamaan enemmän urheilupainotteisia asioita, koska sitä on pyydetty, joten siitä sitten. Mutta odotetaan ensi nuo Humun huippupestin/pyttyjen jakotilaisuus, niin  voi alkaa ruotimaan:)