Niinhän se on että kaikki hyvä loppuu aikanaan, niin myös tämä kesäloma, mittaa ja aikaa kertyi 5 viikko ja toinen mokoma olisi mennyt ihan pakottamatta.

Myös tämän superurheilukesän päättävät Lontoon olympialaiset on saatu  yu-osalta huomista vaille kunniakkaaseen päätökseen ja mikäs sen paremmin kruunaisi kuin miesten maraton juoksu. Ennakkoasetelmissa hehkutetaan Kenian miesten välistä mitalitaistoa, mutta unohdetaan, että on siellä muutama muukin varteenotettava mitali ehdokas ja juuri näiden etuna on että ei ole ennakkopaineita, sekä että ovat niin sanotusti tuoreita. Siis tämän kevään kaupunkimaratoneilla ei hurjasteltu aivan yltiöpäisesti. Tähän sortuu Kenialaiset, johtuen heidän valtavan kovasta tasostaan, jotta ylipäätään pääsee edustamaan maataan, käy aivan samoin kuin Kenian naisille. Minun veikkaus on mitalien suhteen, 1. Ayele  Abseron Etiopia, 2. Dino Sefer Etiopia, 3. Abel Kirui Kenia, suuri yllättäjä on Dos Santos Brasilia, tämä on puhdasta veikkausta, voi olla, että arvaus keikahtaan aivan toiseen äärilaitaan.
Meidän edustaja on Jussi Utriainen ja siitäkin lyötiin vetoa tuolla Kuopion SM -TRI kisoissa, jossa olin seurailemassa kisaa, niin, kuinka paljon Jussi joutuu antautumaan miinus minuuteissa voittajalle, arvaukset olivat 10-22min väliin, oma veikkaukseni oli!????

Mutta huomenna olisi sitten pitkän aika, ottavat taas luulot pois meikäläiseltä, mukaan sovittautuu Pätkä Teemu Toivanen, sekä Rande Kimmo, startataan kello 9.00 Uimahallilta ja jos ketä kiinnostaa niin mukaan sopii. Kupletin juoni on että 15km ensin rauhallisesti ja loppu vähemmän rauhallisesti. Perjantaina aamu 10km tv kevyt, ip. 3km tv+ 7km kova 3,28min/km omana juoksuna, väinölänniemen rantatie (hiekka) tarkka matka, mittasin sen joitain vuosia taaksepäin  J. Utriaisen pyynnöstä+ verryt 1,5km+10x 100m ruoholla+ verryt(1,20h) tänään sitten 1h lenkki virahti 1,30h lenkiksi, joka sitten huomenna kostautuu, luulisin? Kuopion tri- kisat olivat onnistuneet, voittajiksi kirjattiin tällä perusmatkalla miehissä Panu Lieto ja naisissa Kaisa Lehtonen. Tähän lopuksi kun lisää että Lontoossa on purjehdittu pronssimitalin arvoisesti tänään, hyvä naiset ja että Kreikka on päättänyt selvitä veloistaa painamalla itselle lisää valuuttaa, jotta saa lisää lainaksi OIKEAA rahaa, niin lauantai on tankkausta vaille valmis?