Kevät tuntuu olevan aikaisessa, kun pukkaa tulla kipeeks. Maanantaina maastopyörää aamulla hyvällä sykkeellä, illalla hieman mattojuoksua paluttukseksi ja tänään sitten veto pois pyörän ketjuista ja minun vieteristä. Kurkku on nyt sitten sopivan nielemisarka ja olo, että no jaa, mitä vi... minä selittelen. Ei muuta kun A ja O, välissä L ja K lääkitys päälle ROMMILLA, kuumalla, näkee sitten, olinko liian myöhään liikenteessä.

Minusta  Suomen naiset hiihtivät hyvin, mutta niin kuin MM skapoihin kuuluu, siellä on muitakin hiihtäjiä paikalla, joten mitalit ja pistesijat menivät oikeisiin osoitteisiin.

Italia on sitten vaan kieli maa, numero 3, kun mitataan EU uskottavuutta nykyhistoriassa. Kaksi pelleä varasti vaalit ja kohta keskuspankki on ihmeissään siitä, miten saadaan uskottavuus säilymään tulevaisuudessa. Tästä aiheesta taisin kirjoittaa joskus Lanzaroten leirillä, joten menee ihan käsikirjoituksen mukaisesti.Oliko sen kirjoituksen aihe Maailman suurin puhallus, mutta tämä maa joka sanoo olevansa maailma vanhin kansakunta, on todellakin vuosimallia 1900 jotakin, jolloin tämä puhallus käynnistettiin. Tämä vaatimaton Italian valtionvelka 2020 miljardia ei ole ihan pienessä ajassa syntynyt, yhtenä perustaja valtiona tähän vaan on siunaantunut aikaa. Nuo luvut muuten sympolisoivat hyvin mennyttä vuosituhatta ja tulevaa ajanjaksoa.

Nyt sitten Iltalehti parkuu samaa asiaa, josta kirjoittelin jokin aika taaksepäin HUMU raportista, menivät nollatutkimusraportin rahat kankkulan kaivoon, silläkin rahalla oltais voitu kehittää vaikka ampumahiihtoa, tai tietenkin mieluummin kestävyysjuoksua. Aika monta urheilijan alkua,aika moneksi vuodeksi oltais saatu sillä rahalla juoksun synnyinsijoille harjoittelemaan. Lähtijöitä olis varmaan löytynyt ja muutaman vuoden päästä meillä olisi ollut puolen tusinaa uusia esim, puolen tunnin alittajia kymppitonnin matkalla. Se olisi saattanut olla uuden alku, kun taas HUMU on kaiken loppu.