Nytpä aloitankin samoilla sanoilla kuin viimeksi. Enpä muista milloin viimeksi on ollut näin HYVÄT kelit"tänä kesänä" Niin ne ilmat vaihtelee viikon aikana, keskiviikkona vihmoi vettä ja oli saakelin viileää, mutta lähipäivät  jo hellettä. Ja mikäs se on parempi tapa aloittaa loma kuin viinijuhlien purku urakalla. Tanner uniikki kuntoo tiistai puoleen päivään mennessä, joten sunnuntaina  kerkesin jo hiukan vahingossa polttaa selkää, siihen riitti 5 tunnin huhkiminen.

Muu liikkuminen on ollut kovin vähäistä, lauantai aamulla 1,40h juoksua kevyesti tuolla neulaniemen "sademetsässä" lämmintä ja kosteaa,iltapäivällä sitten 2h maantiepyörällä kevyesti. Sunnuntai  aamuna taas 1,10h kevyt juoksu ja loppupäivä purkuhommaa. Maanantaina sitten aamulla 3km tv+8km VK+8x80m tekonurmi+2km tv, jonka jälkeen jatkamaan purkamista, illlalla maantiepyörää 1,50h. Energiat tuppasivat sitten loppumaan, koska olin laiminlyönyt syöntihommat, joten lopussa kampi nousi pystyy ja samoin ukko, heikko mikä heikko. Tänä aamuna sitten hipsin 1,20h hiljaa todella lämpimissä oloissa, illasta en vielä oikein tiedä, mutta onhan se pyörä keksitty. Tämä viikko on kuitenkin määrä viikko, joten yritän laittaa 20h nurin ja jos ei mene niin ainakin itse menen nurin. 

Viime viikolla SM viesteissä, Kuopion Reippaan miehet juoksivat 4x800m vietissä pronssimitalin, historiallinen saavutus sanoisin,pitkä työ on tuottanut tulosta ja tämä oli siitä esimakua, enkä sano ONNEA, koska hyvällä juoksulla se on tullut eikä onnella. Mutta mitkä ovatkaan saumat ensivuoden viesteissä, kun koko klaani saadaan kehiin,(Haatainen, Holopainen)tulee kaksi kovaa joukkuetta ja ykkösjoukkueeseen tulee kova karsinta, niin kuin asiaan kuuluu, eikä tavoite voi olla muu, kuin se kirkkain. Hyvää hellepäivän jatkoa kaikille, ulkoilkaa nyt, mutta älkää liikaa:)