Okey! Luminen maisema vaihtui hiukan toisenlaisiin olosuhteisiin. Niin kuin kuvista näkyy, auringon nousu on aina mahtava ja kun sen pääsee näkemään joka aamu tästä asunnolta, niin ei ole valittamista.

Juoksu puolen asiat ovat edelleen, niin sanotusti AKUUTISSA vaiheessa, eikä kovasta juoksuvauhdista voi kuin uneksia. Niin, se mattokönyämisen seurauksena tullut nilkan turvotus ei meinaa antautua, täällä on kuitenkin noi SÄRKYLÄÄKKEET sen verran halpaa tavaraa, että ihan hirvittää. Niin, viikonlopun Murcian puolikas tulee näillä näkymin vedettyä sitten vaan pitkänä lenkkinä, kilpailun saan unohtaa, hei ihan oikeesti meinaan niin, koska en halua särkeä tuota jalkaa lopullisesti ihan tieten tahtoen.

Kelit täällä on parin ensimmäisen päivän aikana ovat aurinkoisia, mutta hiukan vielä viileitä, kovaa juoksuharjoittelua ajatellen kuitenkin optimaalisia, vaan kun ei pysty niin ei. Onneksi on tuo pyöräily, pahoin pelkään että ketjua tulen pitämään kireällä jonkin verran paljon, systeemillä aamulla kevyttä juoksua, minkä pystyy ja iltapäivisin avartavaa pyörällä ajelua. Tänä aamuna 1h kevyt juoksu kipeän jalkaterän kanssa ja iltapäivällä 2,30h maastopyörällä Mikon kanssa, oli aivan tautisen mukava ajoreitti, mikä sisälsi maalaismaisemaa, erinäköisiä  pikkukaupungin osien läpi ajellen ja niitä oli monta. Lopulta merenrantateitä kohden asuntoa. Mutta tästä se lähtee, päivä kerrallaan mennään ja kuulostellaan, sekä nautitaan olosta,

DSCF0997-normal.jpgDSCF1004-normal.jpgDSCF1012-normal.jpgDSCF1018-normal.jpg