Reggae okey! Steve Mullings Jamaika, tuon kyseisen musiikin tahdissa, lantioitaa keinuttava, Suomen kesässäkin nähty pikajuoksija, tuli, näki ja hävisi kilpajuoksun kansaivälistä antidoupping testausryhmää vastaan, Ei riittänyt yksi keltainen kortti, otti toisen, sen jälkeenhän näytetään välittömästi punaista ja ulos, tälläkertaa elinijäksi kilpailukieltoon. Tämä Jamaikan Kaisa Varis yritti vain sen, mikä on ymmärtääkseni välttämätöntä, pysyäkseem edes teoriassa, kansaivälisen kärkitason pikajuoksun vauhdissa mukana, sillä jos ennen ensimmäistä käryä pystyy tinttaamaan satasen 10s tasan, niin miten se onnistuu sen jälkeen muka puhtaana paiskaamaan 9.80s hei haloo, miettikää!

Edessä on kuitenkin kyseisellä herralla se sama muoti-ilmiöksikin tullut tapa valittaa Kansainväliseen valitustuomioistuimeen (CAS)ja sen jälkeen valita jokin toisen lajiliiton urheilulaji, missä voi jatkaa menestyksekkäästi uraansa, aivan niin kuin meidän Kaisa Varis, joka vaihtoi perusmurtsikasta, pum, pum murtsikkaan, tosin sieltäkin ammuttiin sitten alas.

Lallukasta en sano mitään, ennenkuin on kakistanut ulos, sen lihapalasen, joka aiheutti käryn, mutta jos on saanut käyttöönsä synteettistä tavaraa, mikä vaatii jo aika hyvät ja varmat kontaktit kyseisiin piireihin, niin nostan hattua, mutta mielenkiintoiseksi menee, kun ottaa huomioon sen, että puolustuspuhujaksi Lallukka on hankkinut Hollantilaise Douwe de Boer, miehen joka toimi Wadan Lissabonin laboratoriossa testasryhmän tutkijana vuoteen 2004 saakka, siis kyseessä on henkilö, joka väittelee entistä työnantajaansa vastaa, puolustaessaan nyt kärähtäneitä urheilijoita, no on ainakin kyseisellä tyypillä tietoa, mahdollisista porsaanreijistä, joita voi soveltaa ja käyttää hyväkseen eri valitustuomioistuimissa ja tätä kautta hakea jo annetun kilpailukiellon kumoamista, mutta tätä on nykyajan urheilu, bisnes is bisnes ja jatkossakin on laaja skaala eri lajiryhmien kärähtäneitä urheilijoita takaamassa työmaata jatkossakin.

Omat käryämiset tuolla maantiellä ovat, keskiviikkona 4km tv+4x100m+10km VK-AK 37,30min+verryt ja eilen ole kuukauden toinen täydellinen LEPO, tänä aamuna 1,20h kevyesti ja huomenna olis se pitkä 2h, ainakin Tuukka tulee,ketä muita, en tiedä? mutta tower Toivanen ei pääse, kun on huomenna esikoisensa ristiäiset, menee muuten liian kiireeksi, ymmärrettävästi. Palaillaan asiaan!