Kesäloma alkoi sairaslomalla ja myös loppuosa eli viimeinen viikko vuosilomista siirtyy hamaan tulevaisuuteen ja ensimmäinen työvuoro viikko alkaa saikulla. Todellakin, nyt kun on käyty lekurissa, sain varmistuksen siitä että murtuneella kylkiluulla(kainalokuopan alta) ajelin Jämillä viimeiset 40km. Eipä ollut ihme, että ajo tuntui hiukan hankalalta ja tuskaiselta, eikä tuo esim.sängystä kampeaminen ylös ole vieläkään helppoa ja juoksusta ei tarvitse edes haaveilla, koska tärinä on varsinaista myrkkyä tällä hetkellä. Joskus sitä alkaa miettimään, että onkohan tämä pyöräily minulle se oikea laji, kun aina rytisee ja joku paikka on hajalla.

Onko sitten olemassa mitään täysin turvallista lajia, no on, nimittäin juoksu sopivassa määrin. Sellainen rapiat 50km kevyttä hölkkää viikossa, mikä ei ole paljon, mutta ei kyllä aiheuta rasitusvammojakaan olis ihan hyvä. Tälläiset viikot eivät kyllä ainakaan minun ulkoilunälkää saan tyydytettyä ja muutenkin siinä alkais paina nousemaan hyvinkin nopeasti, joten nuollaan nyt haavoja ja palataan liikuntakehiin heti kun on mahdollista entistä motivoituneempina. Jokatapauksessa tämä viikko ei tule sisältämää yhtään lenkkeilyä ja akilles kiittää.

Niin, ylityöt tuli pidettyä tänä kesälomana, mutta vuosilomat jäi melkein pitämättä, joten ensi talvena on luvassa ihan kunnon kesäloma.Mustikat ovat kypsiä, joten huomen aamuna kello 8.00 metsä kutsuu ja pakastearkku kiittää:)