Vuosi siis vaihtui, ilman maailmanloppuja, joten on aika summata mennyt vuosi urheilujen suhteen. Hommahan lähti hyvin käyntiin juoksujen suhteen, tammi ja helmikuu oli sitä tuttua perusharjoittelua, kunnes maaliskuussa pääsin sulalle maalle Torreviejaan. Siellä sitten tuli juostua, tai keskityttyä juoksemaan mahdollisimman paljon lähellä  VK aluetta ja tietenkin muutamalla kisalla höystettynä, joita lähestyin aina 2 päivän kevennetyllä juoksupäivällä(noin 13km) Kisat meni hyvin ja ne antoivat paljon, muutenkin kuin ainoastaan juoksun suhteen. Leirin jälkeen, en kuitenkaan muistanut levätä riittävästi, joten jatkoin siitä mihin Torressa jäin, joten Varkauden puolikkaalla se sitten tuntui, ei vaan jaksanut, varmaan tuttu tunne kaikille niille veteraani juoksijoille, jotka ovat yli innokkuuttaan tehneet saman virheen joskus.

Kesä tuli, tai sen tapainen, keskityin juoksemaan noin 10km matkoja, ajatuksena sitä kautta parantaa myös puolimaraton kestävyyttä, MUTTA sitten alkoi vaivaamaan tuo lonkan seutu jälleen ja puolikas jäi kokeilematta, Lohtuna nuo noin kympin matkat kulki ihan omasta mielestä hyvin, joten ihan tyytyväinen ole menneeseen vuoteen juoksujen suhteen, niin määrän, kuin muunkin tekemisen suhteen. Mutta sitten loppuvuodesta marraskuussa, tuli jäitä tupaan ja kunnolla, nyt sitten kuntoillaan mukavuusalue vauhdeilla, seuraava kontrolli on helmikuun 6 päivä KYSISSÄ, joten mitäpä tässä voi muuta kuin odottaa, niin ja liikkua paljon. Se, minkä väristä valoa minulle sitten vilkutetaan helmikuussa urheilujen suhteen, voi olla vihreä tai punainen, mutta joka tapauksessa Torreviejaan lähden Maaliskuussa, kun lentoliput on tilattu ja maksettu. Jos kuitenkin valo on vihreä I hope so! niin? Mutta tässäpä numeroin mennyt kausi
 
Juoksua tuli kuitenkin 5800km
Pyöräilyä Maantie/maasto, empä ole tunteja laskenut
Crostrainer jonkin verran
Uintia  vähän
Sauvakävely/kävely, sopivasti
Niin ja läskiä on palanut menneen 3kk aikana pois noin 2,5kg
 
Siis liikuntaa tuli ihan riittävästi ja niin kuin tapoihin kuuluu tänään väänsi HYVÄN ystävän ja harvan uskotun  kanssa aivan karmeessa pöpperö kelissä hinpun vajaan 2h hitaan. Hyvään ja antoisaa tulevaa vuotta 2013 kaikille:)