Vai onko joku vielä tyytymätön vallitsevaan tilanteeseen, noin niinkuin lämpötilojen suhteen. Kolme viikkoa sitten jäin kesälomille ja kuin taikaiskusta kelit lämpenivät Espanjaan verrattaviin olosuhteisiin, joten en valita. Liikuttu on ja paidankin olen saanut joka kerta aika helposti hiestä märäksi, niin kuin varmaan kaikki muutkin. Menneellä viikolla tuli tunteja liikunnallisesti noin 15 ja vaikka tuo Joroisilta saatu pieni auringon pistos ja oik. jalan etureiden jumi laittoi pariksi päivää pyörän selkään, niin nyt taas juoksukin maistaa.

Huomenna jos luoja suo, oli tarkoitus jo kukonlaulun aikaan hypätä uutukaisen selkään ja laittaa 150km rikki, tai toinen vaihtoehtoinen harjoitus jos nyt ei vaan saa itseään hyvissä ajoin ylös, niin 4x2km jossain metsänkätköissä suojassa auringolta olis ihan hyvä sekin, mutta lämmintä riittää varjossakin. Siitä todisteena toissa aamun 1,30h kevyt juoksu, jonka kiertelin tuolla entisen asunnon suunnalla ja jouduin kerjäämää ison lasin vettä entiseltä naapurilta, jotta selviäisin kotia asti. Mutta siitäpä sitten taasen.

Ensi viikko on sitten Kalevan Kisojen viikko, johon hommasin liput ja sieltä sitten laajaa syväluotausta Suomen tämänhetkisestä yleisurheilusta ainakin perjantain ja sunnuntain osalta, koska näyttäis siltä että Lauantaina joutuu hikoilemaan itsekin jossain päin. Kovin on muuten villiä meno Kuopiossa nyt, aivan sa.ta...ti känniläisiä liikenteessä sataman ja vänärin suunnalla, eikä siellä tälläinen raitis viihdy:)