Melkein taas terveen kirjoissa en siis tarkoita pään sisäistä toimintaan, mutta muuten. Otti tuo flunssa ja nuha oman aikansa, vaan tästä on hyvä jatkaa, ainoastaan hajuaisti ei oikein vielä pelitä.

Tänä viikonloppuna oli työ huki, joten kävin aamulla kello 6.30 kokeilemassa juoksua hiukan pitempään 2h erittäin kevyesti, oli huikaisevan kaunis aamu ja mieli vierkeä, aivan pläkki järven pinta eikä tietenkään kameraan mukana olisi tullut muutama hyvä otos, kun alkaa väritkin vaihtua luonnossa, eikä se kamera tullut mukaan illallakaan, kun kävin töitten jälkeen pyörittelemässä maastopyörällä 1,30h verran kevyesti. Vaan kyllä kieltämättä on oman luonnon päälle ottanut mennyt viikko, joten katsotaan tulevalla viikolla, joko pääsisi jotain miehekkäämpää harjoitusta kokeilemaan, iltatyöviikko antaa siihen mahdollisuuden. Mutta ei niin paljon pahaa, ettei jotain hyvääkin, nimittäin tuo lonkka ja takareisi tuntuu taas ihan jes!oloiselta, joten eikun vaan hanaa pikkuhiljaa.

Nyt muuten uskon että Kups, eli Kuopion Palloseura luovii kuiville ja säilyttää suoraan liiga paikan, miksikö? no tämän vuoden ensimmäisen kerran tuli joku palloseuran edustaja, siis potkupalloilija minua vastaan tuolla illan pyörälenkillä, oli ihan edustusasu päällä ja se JUOKSI, nyt en enää mollaa niitä:) Kun taas Harri Ollilla ei kulje hyppy mutta suu käy sitäkin paremmin, no kyllä tänne aina yksi Nykänen mahtuu joukkoon, olkoon vaikka kakkos Matti ei kuitenkaan sen originaali ykkösen veroinen, oikeastaan millään elämä osaalueella, vielä!? Nyt otan pari lasia punkkua ja alan keskittyä, siis mihin?