Nyt en viitsi jaaritella mitään ylimääräistä juttua tähän alkuun, niin kuin tapana on ollut, aiheita kyllä riittäisi mielin määrin, mutta sitten taas seuraavalla kerralla taidan rämpiä, vaikka tätä Kuopion  päättävien hölmöläisten hommaa.

Tänää joka tapauksessa päätettiin juosta Teemun ja Tuukan kanssa viikon pitkä, mikä ei enää kestäkkään sitä kahta tuntia ajallisesti, mistä  lie johtuu? Hallilta joka tapauksessa lähdettiin, siinä Tuukkaa odotellessa sanoin Teemulle, että vauhti saattaa olla tänään vähän parempaa, edellisiin pitkiin verrattuna, koska leiriltä palannut ruskeanaama pitää siitä huolen. No, niinhän siinä kävi, että heti lähdettiin menemään 10-15 sekkuntia nopeampaa kilometri vauhtia, edellisiin lenkkeihin verrattuna,hyvä niin, koska aikaisemmin oltaisiin myös sitten perillä. Tie oli ihan juostavassa kunnossa, semmoista aurattua nuoskalumi, päällä hiekoitus systeemi, oma tuntemus oli todella hyvä juoksun suhteen, vaikka edellisenä päivänä juoksin Randelinin Kimmon kanssa 1,30h tv lenkin. Kaiman juttuja ja nimenomaan menneen 9 päivän juoksusessio(hiihtoloma) oli jotain aika karmivaa, kyllähän minäkin olen joskus määrää juossut, mutta nyt  randen määrä löi ällikällä minutkin, minkä verran, en kerro, koska se ei ole minun tehtävä.

Tuo meidän lenkki juostiin loppuun asti tasavauhtisena, ilman mitään loppuosan kiristelyjä, keskivauhdin ollessa 4,35min/km ja matkaa se tuttu 24 ja risat. Oma viikko kirjataan juoksua 138km, mutta se sisälsi ne tärkeimmät 6km kova, kaksi yli kaksikymppistä vahdilla 4,30-4,35min/km, sekä 2x8x 400m. Mutta ensi viikko mennään vielä kunnialla loppuun kovennettuna ja maanataina on sitten taas Watsonin vauhtileikin aika, mutta nyt hiukan muunneltuna. Joka tapauksessa, nyt suuntaan kaupunkia kohti maailmaa parantamaan, huomenna voi olla että suussa maistaa lievästi kissapaska,mutta se ei ole vakavaa, mentävä on kun tiedossa on mielenkiintoista väittelyä mallasjuoman kera. ps.minulla ei ole matkakuume, se on jo POLTE!