Niinpä. Eipä ainakaan tarvitse arpoa, mikä nilkaa on vaivannut. Mattokönyämisen seurauksesta ja nähtävästi jo ennen sitä orastavasti vaivannut nilkka sai tuomion tuossa alkuviikosta. Paalimäki kävi tuossa hallilla, tutki ja katsoi asiantuntian silmin tuon nilkan, eikä siitä ainakaan mitään lukkoja löytynyt, sen enemmän kuin mitään hermopinteitäkään. Totesi sen minkä minäkin olen olettanut, nivelsiteiden venähdys ja jonkinverran kunnollinen sellainen.

Paranemisprosessia ei ainakaan helpottanut se, että sattui tuo Torreviejan reissu siihen jatkoksi, missä tuli sitten vähän kyseenalaista parantelua liikunnan muodossa.EIKÄ tästä hommasta nyt tule oikein YHTÄÄN mitään, juoksusta meinaan, pyöräillään sitten tämä kesä. Kyllä kai ne nivelsiteiden rakennuspalikat kollageenit 3/1 sitten aikanaan asian korjaa, jos korjaa, aikaa se vai vie tällä ikää paljon kauemmin kuin nuorella urheilijalla.

Tänää sitten ajoitin pyöräilyretken vähän huonoon aikaan aamulla,pääsi  kunnon kevätsade yllättämään. Olin lenkin loputtua, kuin kuravellihiekka laatikolta tullut vekara, aivan yltäpäältä kurassa, siitä suoraan suihkuun pyörän kanssa ja hiekat pois, mutta kuitenkin aika hyvillä fiiliksillä lenkki tuli tehtyä.Näillä sitten mennään tämä alkukesä, hyviä juoksufiiliksiä ja kilpailuja kaikille niille, jotka eivät vielä ole onnistuneet itseään telakalle juoksemaan:)