Vastahan tässä oltiin syksyssä ja nyt jo pukkaa joulua. Vuorossa hyvin monelle tai tuskin korvat voivat välttyä näistä kaun(h)eimmista joululauluista mitä tulee tuutin täydeltä, missä sitten ikinä liikut. Pois voidaan tietenkin laskea tästä armoitetusta porukasta ne, jotka ovat älynneet ponkaista vaikka ulkomaille, niin kuin esim. Espanjaan, missä ei joulunhössötystä paljon noteerata.

Niin. Saatiin nyt sitten ihan oikea "nukke" tai paremminkin huulipuna hallitus ja sillä sipuli. Kissoilla on tapana pudota aina jaloilleen, olipa pudotus miten iso tahansa. Niin on näiden ministerikissojenkin laita. Kissat Rinne ja Paatero saivat ensin lähteä ja samoin tein palata takaisin ruotuun. On se kumma, kun jättää eroanomuksen niin kuin Paatero, niin ei kerkeä ovi takana sulkeutua, niin ollaan jo nimittämässä uudelleen samaan virkaan. Antti sentään valittiin uuteen hyvävelivirkaan tuosta noin vain, ilman sen kummempia mukinoita, tai narinoita. En voi sanoa, että nykyhallitus nauttii ainakaan minun luottamusta nyt, tai vaikkapa tulevaisuudessa.

Voitin sitten pullakahveet tuossa Marin tapauksessa. Löin vetoa erään kunta-alan naisimmeisen  kanssa tuolla legendaarisen Niiralan Uimahallin viimeisessä pikkujoulussa itsenäisyyspäivä aaton iltamissa. Siis siitä, että kumpiko kahdesta SDP kanditaatista tulee uusi päämisteri. Mää niin tykkään kanelipulla tsufeesta:) joten kiitti vaan Sannalle ja Tarjalle. Pikkujoulussa en sitten muuta nauttinut kuin hyvästä ruuasta, sillä olen tätä nykyä ollut jo monta kuukautta kunigas alkoholin suhteen absolutisti ja aijoin olla jatkossakin.Miksi näin, no miksikös ei, sillä on siihen olemassa ihan omanlaiseni ajatusvisio.

Kävin muistelemassa aikoja entisiä, tuolla askeettisessa, mutta edelleen toimivassa sisähallissa. Paikkahan oli Kotkankallion väestösuoja, missä riittää suoraa tartania sen 200m verran. Tässä paikassa tuli joskus ennen, kauan sitten tehtyä ihan laadukkaitakin vetoharjoituksia kympistä kahdensadan metrin pyrähdyksiin. Sama saundi ja tuoksu hiipi alitajuntaan kun menin sisään ja vanhat ajat palasi mieleen. Joten päätimpä sitten tehdä vuoden ensimmäisen vetosession 5x1000m. Aivan hirveetä, ei tykännyt kello, eikä eritoten jalat. Sekun on niin, että parempi on pysyä pois vaikka luolassa ihmisten silmistä, olin sitten töissä tai vapaa ajalla hölkkäämässä. Ja tietenkin pimeällä on suotuisaa juosta tuolla ulkona, niin ei pääse ihmiset naureksimaan, vaikka aihetta olisikin ihan emä hohotukseen.

kotka%201.jpgkotka%202.jpgkotka%203.jpg

Kärsimysnäytelmää minun elo näin sopivasti Joulua mukaillen on. Ei pääse pilkille koska luonto herra ei muista pakkasilla ja odottavan aika on tunnetusti pitkä. Kun taas toisaalta ei jaksa oikein tehdä mitään muutakaan, kun tuo yläkerran herra on ollut jo pitemmän aikaa sitä mieltä, näiden vaivojen suhteen.

Muutenhan menee aika mielenkiintoiseksi, siis työn suhteen. Lippumäen uimahalli suljetaan 1.6.2020 noin 8-12 kuukaudeksi. Tammikuussa, tarkalleen 8 päivä on asiasta kokous ja sen jälkeen tiedänkin, onko kesäkuun alusta osoitteena sylttytehdas, eli lomautus.