No johan. Kylläpä nyt kelpaa ulkoilla ja sehän alkaa näkyä katukuvassa. Harvoin ollaan saatu nauttia toukokuun alkupäivinä 20 asteen lämmöstä ja kun näillänäkymin kelit jatkuvat suotuisina myös jatkossa alkaa mietityttää minkälaisena kesä meille näyttäytyy sitten, kun lehti on puussa. Toivottavasti ei tule viime kesän uusintaa, koska jouluaattonakin oli lämpimämpää, kuin juhannusaattona:) No, aivan sama, koska liikuttava on kumminkin ja kesälomat pidettävä. Niitä sitten riittääkin ihan omiksi tarpeiksi, koska vanhojakin lomia on vielä plakkarissa. Siihen kun sipaisee vielä lomarahoja vapaaksi, kaiken muun 2016 vuosilomien päälle alkaakin näyttää hyvältä.

Ja maantiepyöräkausikin on korkattu. Eilen vielä tyydyin ajelemaan maasturilla, mutta tänään alkoi polttelemaan ja pumppasin sen 8 baaria painetta Mendizin renkaisiin, sekä sipaisin sprayöljyt rattaisiin. Suuntasin pohjoiseen ja ajelin tuon pitkän Räemän lenkin, sekä tullessa koukkasin jälän kautta. Tämä on se niin monelle Kuopiolaiselle tuttu peruslenkki, mikä ei ole liian pitkä, eikä liian lyhyt, vaan sopiva aloituslenkki, johon tuhrautuu varovaisella ajolla se vajaa kolme tuntia KAI?

Lenkki on osiltaan maalaismaisema lenkki, missä saa myös haistella välillä pellolle levitettää paskan hajua ja sehän yleensä inspiroi kaikkia

uhoa.jpg

Niinpä. Tässä kuvassa kauan sitten, milloin pyörähulluus oli puraissut minua oikein kunnolla, ollaan muistaakseni Varkaudessa, tai jossain siellä,minne polkaisin katsoman triathlon kisoja.Kuvassa on menestyjiä kyseisessä lajissa ja uho sen mukainen, koska yritin tsempata henkilöitä omalla tavalla hurmokseen. Vasemmalla Tiina Boman joka on yksi niitä harvoja Suomalaisia, joka on kyennyt voittaamaan kansainvälisen ironman matkan (Lanzarote) Kaisa Lehtonenhan on se tuorein Suomalainen. Ihan siinä oikeassa yläkulmassa pilkistää Teemu Lemmettylän pärstä ja joka voitti mm. nuorten pitkän matkan Maailmamestaruuden. Sitten tuo uhoaja kaveri on Antti Hagvist, joka on selättänyt syövän (leukemia). Olihan meillä aikoinaa paljon yhteisä lenkkejä ja muuta mukavaa. No kerrankin talvella, haastoin Antin viina juontii ja Antti isokokoisempana kesti varmaan sitä lysti paremmin, myönnettäköö, mutta parhaani tein tuon brändi/maito yhdistelmän suhteen. Lopputulos oli vakuuttava, kun seuraavan aamuna kävelin lammenrantaa ja katselin että onpa joku viitsinyt tehdä paljon enkelinkuvia hankeen älyten lopulta, että omia aikaansaannoksi ne oli:)