Kun luonto puhkeaa kukkaan ei aikaa saa heittää hukkaan. Tämä pitää sisällään ainakin henkilökohtaisesti ja konkreettisesti ajankäytön täyshyötyaikaa.

Sitten viime päivityksen maailmalla on menty ja kohellettu samalla tavalla kuin vähän uumoilin. Paskamaan terrorismi ja hyökkäyssota jatkuu eikä loppua näy vielä ainakaan vuoteen. Tästä pitää huolen ensi vuonna tuleva maailman suurin huu haa show eli jenkkien presidenttivaalit. Erityisen suuri spektaakkeli tästä tulee, sillä vastakkain on edellisten vaalien tapaan Biden ja Trump. Tämä ruokkii paskamaata jatkamaan terroritekojaan ja sitä että Trump tulisi valituksi. Pelko siitä, että näin käydessä Ukraina sota ja aseapu jenkeiltä Ukrainaa alkaisi hiipua on todellinen ja sehän tarkoittaisi diktaduurin vahvistumista Euroopassa, kun Ukraina häviäisi sodan. Se on peloittava skenaario koko Euroopan tulevaisuudelle.Trump ei välitä Euroopasta vaan ajattelee, että Yhdysvallat ensi ja rippeet muille. Show tästä tekee se että ensin donaldin en selvitettävä se mittava syytemäärä mitä aletaan käsittelemään edellisten vaalijen jälkipyykistä ja sitä sitten riittää. Tämä tämä kaikki tuleva voi myös olla syy Turkin ja Unkarin viivyttelytaktiikkaan olla ratifioimatta Ruotsia Natoon ja pitämällä hyviä suhteita paskamaahan, sillä Trumpin voittaessa vaalit paskamaa muistaa niitä "ystävällisiä"maita jotka ovat olleet lojaaleja heitä kohtaa sodan jatkuessa. Tosin Ruotsi voi myös katsoa peiliin tyyliin, että sitä saa mitä tilaa, joten juuri siitäkin syystä on Ruotsi helppo maalittaa kun eivät kykene edes estämään julkisia koraanin poltto talkoita.

Ja niin kuin viisaat ovat todennet, p-maan nykytilanne ei johdu puutinista vaan puutiainen itse on systeemin looginen lopputuote. Kääntäen, paskamaan looginen lopputuote on ollut perua iänikuisesti heidän tavastaan ajatella maailmaa ja omasta mielestään erinomaisuudestaan. Näin on ollut ja tulee olemaan, sillä niin kun jo sodan alusta lähtien totesin se on p-maan DNA :a Sitä ei voi eikä tarvitse yrityksestä mennä muuttamaan, koska se on mahdotonta. P-maalaisten itse on se tehtävä jos haluavat demokraattisemman yhteiskunnan tulevaisuudessa diktaduurin tilalle. Itse ovat johtajansa valinneet, eli kantavat myös vastuunsa, piste.

On täysin väärin sanoa, että tässä Ukrainassa on kyse tasapuolisesta sodasta, missä voi antaa tasapuolisesti takaisin samalla mitalla. Ei, maailman suurin terroristi valtio RUSSIAN pommittaa ja tappaa yksipuolisesti Ukrainan siviliväestöä raketein ja dronein missä jo nyt on kuollut yli 10000 tuhatta siviliä, joista lapsia on yli 500. Nämä viljajankuljetus kohteisiin tehdyt iskut ovat myös selkeitä terroritekoja. Kun tämä juopotteleva p-maan sotajoukko ei pärjää edes ylivoimalla varsinaisella rintamalla, niin pommittavat siviilejä, ovat sitten säälittävää rosvosakkia koko PASKAMAAN porukka.Vastaavasti Ukrainan dronet ja muut temput eivät ole aiheuttaneet p-maalle kuin pientä materiaalista vahinkoa. Mikä sota se tämöinen oikein on kysympähän vaan. Mutta joka tapauksessa, sitten kun tämä yksipuolinen siviilien tappamissota loppuu käydään jälkipyykkiä PIIIITKÄÄÄN, sillä nämä sotarikokset eivät vanhene koskaan, koska ne ovat harkittuja murhia kaikki tyyni.

Hyvää vauhtia kohden puoli diktatuuria eli Unkaria ja sen  Budapestissa alkavat kontapuolin yu MM skabat. Maailman tämänhetkisen tilanteeseen nähde väärä aika ja paikka. No minkäs teet  kun kisat on myönnetty jo valovuosi sitten. Sitä että puutiaisen perseennuolijan korruptoitunut maa saa tässä tilanteessa positiivista huomiota on huonoa mainosta maailman rauhalle. Tämä pelle nimeltä Orban osaa hyödyntää tilanteen ja rummuttaa muulle maailmalle Unkarin mainiutta demoktatian kehtonan mikä ei pidä alkuunkaan paikkaansa. Tämä ruskeakieli pääministeri on oikea irvikuva vallanpitäjästä ja minun mielestä yksi vastenmielisimmistä Eurooppalaisista päämiehistä. Edelle kiilaa natsit putler lavrov medjedev saharov ja paska peskov. Muut p maa natsit jäävät hiukan vähemmälle huomiolle.

Jep. Omat tekemiset ovat siis painottuneet luonnon helmaan tänä kesänä tuolla Suvasveden suunnalla. Katsoo vaan sopivat kelit ja hurauttaa sinne. Kalastus on ollut kovasti tapetilla ja marjastus on nyt kiihkeimmillään. Omaa pakkaseen ei enää mustikkaa, kun sitä on siellä jo 70 litraa. Mutta kun on kysyntää niin poimin nyt myyntiin vanhemmille ihmisille. 12 sankoa on nyt poiminut ja ensi viikoilla homma jatkuu litmaniemen suunalla tyyliin 16 sankon kiintiö tälle mustikkakaudelle.Väittävät että on huono mustikka sato tänä vuonna ei muuten pidä paikkaansa, ne vain pitää etsiä ja etsivä löytää sanotaan. No onhan siellä metsässä joskus jänniäkin tilanteita. Tämän viikon tiistaina kävi niin, että olin semmoisessa notkelmassa poimimassa mustikkaa, kun kaksi kurkea lensi mäntyjen latvoja hipoen minun yli rääkäisten kovalla äänellä. Viereisen nyppylän takaa noin 30m päästä kuului hirmuinen rytinä ja kuvittelin että muutaman metso lähti sieltä. Mutta kun etenin kohden paikkaa oli astua isoon höyryävään karhun paskaan, että semmosta.

Ettäkö jotain sporttia minä. No ei enää, tärkeämpää pysyä aerobian puolella, eli matalatehoista höntsää niillä tutuilla lajeilla. Lisänä mökilla ollessa on tullut vakioksi nykäistä soutuveneellä tuota mökkisaarta ympäri ja matkaahan tulee 6km rundi.Aika viihdyttävää puuhaa auringon jo laskiessa mailleen.

Hei, kesä jatkuu ja paras jigikausi on kohta käsillä. Niin ja jouluu enää reilut 4 ja puoli kuukautta:)