Elämä antaa ja elämä ottaa. Kuopion Riennon ja koko Suomen tuntema NYRKKEILYHAHMO Yrjö Kosunen on poissa keskuudestamme. Viime perjantain aamupäivän harjoitukset, mitä Ykä oli vetämässä jäivät viimeisiksi, rakastamansa lajin parista.

Minulla oli kunnia tunteä Ykä todella pitkältä ajalta ja muistoihin jäi erittäin positiivisen ja asiaansa omistautuvan ihmisen luonne. Ykä oli uhrautuva auttaja, joka arvosti urheilua laidasta laitaan, eikä sortunut koskaan aliarvioimaan ketään.

Monet kerrat vuosikymmenten saatossa, jos minkänäköisissä talkoissa on yhdessä hikoiltu ja heitetty huumomoria vaikka minkänäköisistä asioista. Ja kaikki seuratoiminnan ja yhteenkuuluvaisuuden takia. Huumori oli aina läsnä, kun jotain tehtiin, siksi Ykä oli erittäin pidetty kaveri. Joskus tuntuu että kaikki asiat ei mene oikein, nyt tuntuu taas siltä, koska Riento menetti paljon, todella paljon.

Kun taas Ykän tuntien uskon että hän toivoo homman jatkuvan samalla tapaa eteenpäin, niin kuin hänen ollessan kehissä, mutta kuitenkin korvaajaa on vaikea löytää.

Osanottoni Lealle ja kaikille lähiomaisille, sekä kaikille YKÄN tunteneille tapahtuneesta T. Kimmo