Kesä raskain viikko alkaa olla takana. Se jokavuotinen talkoo viikko a la Kuopion Viinijuhlat vaativat aina oman panoksensa seuraihmisiltä, niin myös minut. Järjestyksessään 18 kerta on aikus örvellysjuhlat kyseessä, mutta aika väsyneeksi se veti, koska aamuvuoron jälkeen kun painaa vielä iltaan asti satamassa, niin ei siinä tarvitse unta houkutella. Urheilla ei oikein ole kerennyt, eikä jaksanut tällä viikolla, mutta ei se nyt niitä tärkeimpiä asioita edes ole tätä nykyä, silloin tällöin hätäinen tunti pyörää tai juoksua kevyesti, siinä kaikki.

Mutta vielä viikko töitä ja sitten alkaakin toinen tahti urheilun suhteen ja onhan tässä sitten vielä tuo muutto välissä, saattaapi olla mukava roudaus viikonloppuna kun tulevassa asunnossa ei ole hissiä, mutta kerroksia useampi ja ylinpäänhän sitä aina pitää yrittää. Jämsässä Teemu ja Rande olivat vedelleet hyvän kympin, Teemu vähän alle 31 ja puolen, Rande vähän yli. ja Partasen Marko M45 sarjalaisena tuntuu olevan aivan uskomattomassa lyönnissä.

Eilen ajelin pyörällä kevyesti 2h ja tänä aamuna sen 4km verryt+10km VK asfaltti alustalla 4min/km, aina se vaan menee helpommalla tuntemuksella, niin siis tuntemuksella, koska sykemittareita en enää käytä ja sen jälkeen hautuumaalla uurnan hautaus.Jospa sitä sitten aamulla hidasta pitkää ja loppu roudausta muuton suhteen, tosin selkä on aika paskana jo valmiiksi tuosta kantelusta