DSCF1302-normal.jpg

Ylimenokausi, siis pakollinen on edessä. Enpähän laita sitä yhtään pahitteeksi, koska eipä sitä kunnon muutaman viikon huilia ole tullut pidettyä muutamaan kymmeneen vuoteen. Nyt on kuitenkin pakko, koska pottivarpaan tyvinivelen operaatio on suoritettu, eikä nyt voi tehdä edes korvaavaa, eikä sen niin väliä.

Muutama sana meneillään olevasta vuodesta, sehän on ollut minun urheilujen osalta täysin penkin alle mennyt jos sitä kilpailullisesti ajatellaan, muuten kyllä tuli tunteja ihan normaaliin tapaan juosten ja pyöräillen. Eräs terveysongelmahan alkoi viime vuoden marraskuulta, mikä varjosti koko mennyttä vuotta, sekä alkuvuodesta tullut jalkaterä ongelma, mikä esti tehokkaan juoksun, siis kilpailullisessa mielessä, mikä saattoikin olla ihan järkevää näin jälkeenpäin ajateltuna. Motivaatio treenejä ja kiihko kilpailuja kohtaan on kuitenkin ollut aina niin huonoina kuin hyvinä aikoina minulla syvässä, mistä en taida päästä koskaan irti. Joten mitäpä sitä pidättelemään jatkossakaan, koska jos asenne on kunnossa, niin olenkin tässä suunnitellut jo tulevaa.

Mutta nyt ensin on saatava tuo oikea jalka juoksukuntoon ja se vie taas aikaa. Tuo pottivarpaan tyvinivelen puhdistus oli sinällään aika simppeli ja kivuton operaatio johtuen kunnon puudutuksesta ja toivotaan ettei mitään suurempia takapakkeja tulevat viikot tuo tullessaan. Jonkin verran nyt kyllä särkee ja jomottaa leikkauskohtaa, mutta se kai kuuluu asiaan, eikä siinä paljon buranat ja panacodit helpota, vaan kärsitään nyt, olen sen kai ansainnut. Nyt hyvin valvotun yön jälkeen alkaa kesäkin kelien puolesta vaihtua syksyisempään suuntaan. Jyväskylässä juostaan tulevana lauantaina SM- mitaleista  kuningas matkalla, mukava olis päästä katsomaan kisaa ja varsinkin Teemun ja Randen  juoksua, mutta jos on pyöräilyslangia käyttäen "huono jalka" niin pysytään Kuopiossa. Joo, ja nythän mulla on aikaa räplätä juttuja näille sivuille, kun saikkukin on aluksi kuukauden mittainen:)