Huomenna olis sitten se vuoden 2014 viimeinen päivä. Suomessa saavat nauttia vuoden vaihtumista lumisohjossa kun taas täällä Torreviejassa hiukan viileissä mutta kuitenkin päivisin auringon paisteessa. Oma vuosi juoksujen osalta vaihtuu hiukan kaksijakoisesti, koska mennyt kova viikko maksoi veronsa. Viime sunnuntaihin asti säilyi hyvä vire mutta sitten illalla alkoi orastavasti olla pientä keuhkoputken tulehduksen tapaista. Veto oli kyllä eilen poissa ja tuli yskittyä aivan riittävästi,eikä nytkään ti.aamuna olo ole kovin kaksinainen.

Niin, täällähän Caffilaiset ovat tottuneet juhlistaan vuoden vaihtumista  Crewillentessä juostavalla Uudenvuoden iltajuoksulla. Reitti tuolla vuoren kupeessa sijaitsevassa pikkukylässä on kuulema erittäin haastava, joku osasi kertoa, että tasaista ei juuri ole juostavalla reitillä. Mukava tapahtuma on varmaan tulossa ja juoksemaan kyllä lähden lenkin läpi,ainoastaan jos alkaa kuumetta pukata niin sitten ei.

Sarjajakoja tuossa juoksussa ei ole kuuleman mukaan kuin kaksi, siis miehet ja naiset ja arviolta rapiat parituhatta juoksijaa on mukana, joten olis se sääli jos ei sais olla mukana tunngoksessa ja tunnelmassa. Jahah, taidan ottaa aamuburanan ja hörpätä kahvit.

Hyvää alkavaa loppuvuotta ja alkavaa Uuttavuotta kaikille näillekkin sivuille eksyneille:)