Muutama hurri ja norski sivakoija aukoi päätään ja antoivat lausuntoja tähän tapaan edesmenneestä Mika Myllylästä. Ei ollut erään mielestä Myllylä suurhiihtäjä, jos ei pitkänmatkaa toistakymmentä arvokisamitalia ole riittävä näyttö, niin mikä sitten, toinen tokaisi ,ettei kunnioita Mikaa hiihtäjänä, koska käry kävi. Siis tämä saatana, antaa ymmärtää, että kaikki Myllylän mitalit ovat vuosien saatossa tulleet ” erikoisvahvan” apekupin ansiosta, ei helvetti sentään.

Ei riittänyt, että nämä huonot häviäjät saivat Myllylältä turpaan esim. Tronheimissa sata- nolla, piti vielä häpäistä suuri urheilija julkisesti ja vielä ennen kuin on keretty laittaa kaveri kuoppaan. Ja kaiken huipuksi itse Odvar Bro,(ruotsalainen o puuttuu) tuo 7o-luvun kova  Mietaan kilpakumppani, sivalsi sanan säilällä Myllylän doup- ukoksi, minkähänlaisilla eväillä, sen ja tämän päivän vuonojen asukit hiihtelevät? Ei tainnut vähän aikaa taaksepäin Kuutsan Immon lausahdus, olla tuulen huulia heiluttamaa, kun totesi että toivottavasti Mietaa ei tule uskoon. Vittu! seuraavan kerran kun Norjalaiset ja Ruotsalaiset tulee vaikka Puijolle hiihtelemään muuta maailmaa nurin, niin lupaan olla paikalla kivittämässä naapureita, oikein olan takaa, kosto on suloinen!

Sitten triathlon asiaa, Joroisissa ratkotaan viikon päästä, puolimatkan mitalit, 1,8km/90km/21km,itse joudun(jouduin) peesivalvontaan moottoripyörän selkään, siis pelkääjän paikka, toivottavasti nyt ei sada vettä,niin kuin kahtena edellisenä kertana. Osanottaja listaa katsoessa, voi todeta, että voitto taitaa karata tänä vuonna miesten sarjassa naapuriin, toivottavasti naiset klaaraa homman kotiin, kun ulkomaisia osallistujia on ainoastaan yksi. Mielenkiintoisin nimi löytyy miesten päälähdöstä, sillä Antti Hagvist on saanut houkuteltua paikalle kisaamaan oikein megastaran, nimittäin tämä muutaman vuoden takainen maailmanluokan  Ironman, Ain-Alar Juhanson,ei jätä kylmäksi ketään, alan vihkiytynyttä harrastajaa.Tämä kaveri kuuluu selviytyjiin,tässä elämässä, sillä hän on yksi niistä jotka selviytyivät Estonian onnettomuudesta hengissä.Ironman puolella kyseinen hemmo on ollut maailman kirkkaimmassa kärjessä,jokunen vuosi taaksepäin, mutta kisan voitto taitaa matkata Filippolle(RUS), no leikki leikkinä. Oma selviytyminen lenkkipolulle tällä viikolla kirjataan lukemin 160-170km juoksua, riippuen huomisesta päivästä,vaan nyt menen  saunaan ja sitten oluelle!eiköhän siinä tullut taas moralipuolta ihan riittävästi