Valkeaa unelmaa, lauloi siltsu ja nyt sitä sitten riittää. Siis ainakin Jouluna on rauha maassa,valkeassa maassa ja pukki kiittää. Samoin hiihto niilot kumartaa, mutta minä en. Syystä että ei näillä nolla asteilla järvet jäädyt eikä pääse itse asiaan, hiihdosta viis.

Ja jos joku väittää, että tämä autojen putsus on mieleistä touhua on aikas väärässä

talvi.jpg

No, ei tämä alkanut talvi ole ainakaan samanlainen kuin viime Joulukuu missään suhteessa. Viime vuonna tähän aikaan hekumoin jo vuorotteluvapaan alkamisesta, nyt hekumoin välilevypullistelun loppumisesta, tosin huonolla menestyksellä. Tai sitkeästi yritän laittaa vastaan tekemällä liikuntasuoritteita lerppajalasta huolimatta. Oli neljän vapaat ja hyödynsin ne aktiivisella liikehdinnällä ulkonan. Eilen aamulla sauvakävelyä HELVETIN isot kummisaappaat jalassa Männistö-Antikkala-Puijo sektorilla. Könysin tuo Antikkalan rinteen lumessa, missä sauna sompa upposi hankeen samaan tapaan kuin idolini Mika Myllylän sauvat aikoinaan suohon. Sykkeet tapissa ja asenteella tänään olisi taas hyvä päivä kuolla jälleen kerran, pääsin ylös asti. Kesken matkan yritin väistellä niitä vihermitävitunlie sieniä, sillä nehän torppasivat Antikkalan hiihtokeskuksen laskettelut. Ja nyt kun sitä lunta olisi riittänyt ihan omastakin takaa rinteeseen, eikä se lumetukseen olis tarvinnut pumpattavaksi epäkelvollista vettä, mikä muka olisi myrkyttänyt tuon sienen rihmastokasvun. Iltasella käväisin Uim- hallin matolla tunnin verran ja mikä sisälsi vuoden ensimmäiset vedot (5x4min)

Ei ollut helppoa ei, vaikka vauhti oli rollaattori luokkaaa,mutta ei ole ollut koko vuoden aikana mikään muukaan.

Mitäs muuta. Niinpä sittenkin tulevien olympiakisojen lehtereillä, kaukaloissa ja yksilölajeissa neutraalit neukut saavat näyttää parasta osaamistaan. Hyvä niin ja parastahan tässä oli se että itse Putin näytti siihen vihreää valoa, eikä alkanut boikotoimaan kisoja. Jonkin asteista liennytystä ja ymmärrystä muulta maailmalta hakee Vladimir esim. Malesian air linen tapaukseen. On se kumma tämä nykymaailma, kun kansanmurhista tuomitaan Ratko Mladić ja  Radovan Karadži mikä on ihan oikein, niin varsinaiset supervaltioiden päämiehet pääsevät kuin koira veräjästä, vaikka tietävät tasan tarkkaan sen kuka ja mistä, sekä kenen käskystä buk ohjus ammuttiin tuhoisin seurauksin.

Seuraavassa päivityksessä olen toivon mukaan jo Joulutunnelmissa, tai sitten en.