No niinhän siinä kävi, että tuo treenaushulluus iski. Vaikka itselleni lupailin ennen reissuun lähtöä että en sorru liikaan treenaamaan, niin tässä sitä ollaan. Viikko takana ja toista jo mennään, ensimmäisellä viikolla tuli liikuntaa, siis juoksua ja pyörää kunnioitettavat 17h, no jokainen voi päätellä, mikä on tulevan viikonlopun kisavire, noin niin kuin vauhdin suhteen, koska tuo mahtava vuorennousu veti jalat aika veteläksi juoksun suhteen. No, koko viikon olen silti tehnyt kahta harjoutusta per päivä, mopo karkasi siis käsistä, aamulla juoksua ja iltapäivällä pyöräilyä, lainapyöränä on toiminut Bianchin Impulso, joka on aika mahtava peli ja millä ei oikein osaa ajaa hiljaa.

Kelithän täällä ovat olleet aivan mahtavat, paremmat kuin yhtenäkään edellisenä vuonna tähän aikaan, joten EI OLE IKÄVÄ senkään puolesta kotimaahan ja kun täällä pystyy ikään kuin sopivan välimatkan päässä nollaamaan koko peräperbian asiat, eli ei ole käynyt pahemmin edes mielessä, niin tämä ajaa juuri sen mitä täältä lähdin hakemaan.

Huomenna on kuitenkin pakko ottaa hiukan maltilla, että sais edes jonkinlaisen vireen noihin väsyneisiin jalkoihin, koska sunnuntaille olis luvassa hölkkää. Matkana olisi tuolla El Campellon suunnalla 6.3km, mikä on pikamatka minulle, yksikertainen taktiikka, alussa niin paljon kuin kerkee ja lopussa niin paljon kuin enää jaksaa. Mukava on kuitenkin lähteä nostamaan sykettä, sillä ei niistä osaa olla poiskaan ja milläpä se kunto paremmin nousee kuin kisaamalla lappunen rinnassa. No kyllä täällä tulee seurattua kotimaankin asioita, tänäänkin katselin tietsikalta aurinkoa ottaessa SM hiihtoja, tuolla kattoterassilla.