Kevään kohokohta monelle koululaiselle on se kun pääsee kesälaitumille. Hiukan enemmän panostaneet opiskelijat saivat eilen päähänsä valkoisen lakin, ja tittelin ylioppilas. Monella varmaan tämän jälkeen jatkuvat opinnot, vaikka nykyhallitus ei oikein siitä tykkää, jos kouluttautua haluaa enemmän.

Itse kävin kun kerran pyydettiin, Kähkösen Satun valolakkia katsomassa ja tietnkin useamman kupin verran kahvia siinä meni, niin ja tietty makeaa särvintä monen eri laadun myötä. Team Varpikkaat oli oikein hyvin edustettuna kahvee tilaisuudessa, eikä urheiluaiheilta vältytty. Eräs aihe oli kysymys EM mitalin arvosta ja siitä minkä verran esim. Kaisa Lehtosen vasta saavuttanut puolimatkan tri kultamitali nostattaa kansantuntoja ylöspäin.

Jokaisella on tietenkin oma näkemys, niin myös minulla ja se on seuraava. EM kulta tai ylipäätään mitali on lajissa kuin lajissa kovan, todella kovan työn takana. Vähättelijät tietenkin toteavat ensimmäisenä, että eihän siellä ollut lajin parhaat Eurooppalaiset mukana. No oliko se Kaisan syy, että näiden vähättelijöiden suojatit eivät olleet kisaamassa, oli sinne mahdollisuus mennä koettamaan, mutta jos rohkeus puuttuun niin minkäs voit. Ei se ainakaan huonommaksi suoritusta tee, jos kultamitali roikkuu kaulassa ja suunpieksäjillä vain räkä suunpielissä häviön merkkinä. Olen kyllä elämän aikoina nähnyt mitkä lajit nostattavat kansan itsetunnon huippuunsa, kun menestystä tulee,mm.  Lasse Vireenin ensimmäinen tupla ja tietenkin Jääkiekon MM kulta. Mutta väitän, että MM Jääkiekkon lopputurnaus ei ole samalla A-luokan tuote, sillä samaan aikaan lajin parhaat hakkaavat toisiaan rapakon takana Stanley Cupin merkeissä ja MM kulta on vain korvike mitali ja siitä huolimatta  Suomen kansa meni kullan tullessa aivan sekaisin.

Lehtonen on varmaan tehnyt paljon suuremman työn menestyksensä eteen kuin yksikään isoperseinen lätkämies. Ja siitä huolimatta harva edes tuntee kyseistä henkilöä, saatikka lajia missä mesestys on tullut, vaikka TRIathlon on jo nyt harrastettavuudessaan YMPÄRI MAAILMAN isompi juttu kuin marginaali jääkiekko MM kisoineen. Aivan on kuitenkin sama, missä lajissa menestystä tulee, kun vain tekee parhaansa, mutta Seppo Rätyä lainatakseni, se on parasta imagea, kun seisoo palkintopallin korkeimmalla korokkeella.

Omat. mennyt viikko Maastopyörää ja kevyttä mattojuoksua. Eilen viikon ainut ulkojuoksu, jota kesti 2h. Heti kun yritin lopussa tiukata vauhtia alkoi akillesta pakottamaan. Joten tänä aamuna ajelin maastossa mahtavissa tuomen tuoksuissa kevyellä vauhdilla 2,45h, illalla käyn matolla vielä tekemässä kevyen palauttavan hölkän.

NIIN. Se HARD RUN video klipsi on tehty. Siitä tuli noin 10min pätkä, jonka lataan youtubeen alkuviikosta ja linkitän sen kenties omaan blokiin ja Kuopion Riennon sivuille, tai jotenkin silleen. Itse en ala arvioimaan itseänä, joten jätän se vaivan muille:)