Se että Juha Vuorinen on ajattelija, joka muutta kynällä, tai paremminkin tietokoneen näppäimillä ajatuksensa koko kansan mieleiseksi luettavaksi kolumneillaan, ei tee hänestä ketään toista parempaa ihmistä. Suurelta osin tekstit tai eri ohjelmissa tulevat sanat, ovat ihan kelvollista luettavaa ja kuultavaa. Näitä niinsanottuja vapaita taiteilijoita, joita kansa rakastaa löytyy joka alalta, musiikin puolelta aikoinaan Irwin Goodman edusti tätä lajia, joka sai tehdä tai olla tekemättä ihan mitä halusi ja kansa tykkäsi. Mäkihyppelijä Matti Nykänen on jo laji sinällään, mikä myy itseään, teki sitten mitä tahtoi.

Juha Vuorinen | Blogit | Iltalehti.fi

Nasevaa ja värikästä sanan säilää käyttää Vuorinen, mutta ne on puhtaasti hänen omia oivalluksiaan ja näkemyksiään milloin mistäkin asioista tahansa. Oma näkemys mikä ei ole eikä tule muuttumaan puhuttaista sodista on seuraava. Aina on uskon takia sodittu ja tapettu ja niin tullaan jatkossakin tekemään. Ei auta ajatella tyyliin kaikki kansat yhtykää, koska sitä päivää ei tulla näkemään, niin kuin ei olla nähty tämän ajanluvun alusta lähtien. Jokaisella on oikeus, tai paremminkin velvollisuus ottaa kantaa ja tuoda esille oma näkemys terrorismista ja sodista yleensä. Niistä saa ja pitää pystyä puhumaan, eikä vaieta, niin kuin Vuorinen toivoo, jos nyt ei vain sattuisi tietämää prikulleen asian tai asioiden oikeata laitaa, koska mitää yhtä yksittäistä oikeaa ratkaisua ei ole edes olemassakaan. Paras tapa on siis tuoda esiin mahdollisimman paljon keskustelua aiheuttavaa tarinaa, monesta eri näkövinkkelistä. On vain valtioita, maita, uskontoja, jotka sotivat ja tappavat. Mutta yksi idiotismi yhditää näitä kaikkia, nimitäin se että kaikki parkuvat yhteen kovaan ääneen,Jumala on suuri, Allah on suuri, Jumala pelastaa vääräuskoisilta ja niin edelleen. Kuka voi edes nimittää ketään vääräuskoiseksi, tietämättä mikä on se OIKEA usko. Ovatkohan kiireessään miettineet, että jos Jumala on tosi, niin ei se antaisi edes mitään tälläista tapahtua

Tiistaina kävin tutustumassa kuopihallin uuteen mondoon, ihan hyvä alusta juosta maksimissaan yksi harjoitus viikossa siellä, tosi jotkut jatkavat päänhakkaamista seinään jopa 4x/ viikko tahdilla, auts, kyllä luulis sattuvan jossain vaiheessa.

Tässä tämänkertainen "mulkun mittainen tarina" mitatkaa vaikka mittanauhalla kirjoituksen ensimmäisestä viimeiseen fonttiin:)