Niin aika vierii ja kaikki me siinä mukana. Täydet kympit ovat aina haluttuja ja vanhan koulu arvosanaasteikon mukaan varsinkin oikein tavoiteltuja. Itselle niitä ei pahemmin kertynyt kouluvuosina, sekun tuo oppisen järjenvalo ei ollut minun parhaita puolia.

Tästä on mennyt tasan kymmenen vuotta, kun viiskymppisiä vietin tuolla Kanarian saarilla. Playa del Ingles oli tukikohtana. Urheilupainotteinen oli se lomapätkä silloin, kun vielä jaksoi jotain puuhata, mutta kyllä siellä takahampaatkin kastuivat. Samoihin aikoihin myös Vuorelan pitkä poika Toivasen Teemu piti omaa leiriään hieman sivummalla Puerto Ricossa. Synde päivänä hurautin linja-autolla sinne Teemun kämpille ja tehtiin hyvällä fiiliksellä puolipitkä juoksulenkki. Sen jälkeen kun ilta alkoi hämärtämään Teemu hallituksineen tarjosi ruuan ja siinä rupateltiin samalla kuulumiset.

Jossain vaaiheessa oli kuitenkin sanottava moit ja matka jatkui takaisin bussilla inglesiin, mutta ei kämpille vaan Suomalaisillekkin tuttuun kuparipannu nimiseen kuppilaan. No siellä sitten tulikin juhlittua oikein olen takaan, eikä kovin kummasti muistikuvia ole illan tapahtumista vieläkään. Vaan mitäpä sitä vanhoja muistelemaan. Nyt on sitten kuuskymmentä täynnä, enkä lähtenyt Kanarialle ryyppäämään, enkä tee sitä edes täällä kotimaassa, olen siis rauhoittunut(onko emävale(??.

Menneen vuosikymmenen voisi summata vaikka niin, että ensimmäinen 5 vuotta meni hyvin ja huolettomasta. Toisen puolikkaan voisinkin pyyhkiä vaikka karkealla persepaperilla historiaan, sillä sen verran kinkkimäistä aikaa tuo on ollut kaikennäköisten vaivojen seurauksena.Ja kun tämä viimeisin välilevyongelma on niistä kakista vähäpätöisin, vaikka yhtä helvettiä se on välillä ollutkin, niin jokainen voi päätellä miten ne muut vaivat ovat vanhaa ukkoa kokeilleet.

Mutta niin vain selvittiin tälle 60 vuoden rajapyykille. Jippiii!! ei ollut vieläkään aito mielenilmaus. Päivällä ravintola SAMPO ja illalla uudestaan en tiedä missä.

Ja itse jouduin leipomaan muutaman täytekakun, verestin siis vanhoja taitoja tähän tyyliin.'

DSCF2734.jpgDSCF2735.jpg

 

 

 

Niinpä. Ennen sitä oli voimissaan, niin kuin minun nuoruuden yksi suosikkiyhtyeistä nimeltään Rainbow esitti eräässä kappaleessaan. Nykyisin ollaan enää voipumisissaan:)

Rainbow-Temple of the king (lyrics)

Mutta tasanvarmaa on, että näillänäkymin juoksen uutenavuotena taas kameran kanssa Maaningalla,koska pitäähän sitä olla hengessä mukana edes jollain tapaa.