Italian valtion velka on 1890 miljardia, tänä  armonvuonna  2011. Tämähän ei ole uutinen, mutta se, että spakettimaan korot kipuavat huimaa vauhtia, tarkoittaa sitä että, ei sitä pankkialalla olla sittenkään saapasmaassa oltu järin juurin viisaita. Silvio Berlusconi aikoo jättää laivansa nyt, kun kansansuosio on vääjäämättä laskussa, mutta tämän kansansuosio saavutettiin kovalla hinnalla. Nyt se on edessä, IS- uutiset kertoo, että  Italia on seuraava pelastettava maa ja ISO jytky Soinia lainatakseni, kerkesi ennen Espanjaa,vaan ainahan Italia on ollut edellä Espanjaa, mm. urheilulääketieteessäkin, mutta riittääkö EU- resussit  tässä tulevassa operaatiossa, ei muuten riitä, olen aika varma.
 Ja kun tuntee ja tietää pastanpurioiden tempperamenti, kun aletaan osoittamaan mieltä kaduilla, niin onhan seurattavaa tulevaisuudessa television välityksellä.Siinä vaiheessa, kun kansalaiset Italian maalla alkavat nostaa varojaan pankista, alkaa aikamoinen hulapaloo, ja niihin  eivät riitä EU- rauhoittelevat  tukiavustukset, koska Kreikkakin oli pientä verrattuna Italiaan.Vaan kylläpä alkaa Silviolle maistaa kohta Suomalainenkin sapuska, jota se kerkesi jossain vaiheessa haukkua syömättömäksi, kas kun ensin laitetaan itse pääjehu velkasaneeraukseen.
Ketkä sitten hyötyy tulevasta skenaariosta Pizza maassa, no ainakin eräs järjestö, joka sai alkunsa Sisilian saarelta, eräästä Corleonen kylästä, korruptio selvemmin sanottuna, onhan tämän kyseisen maan hallinto yrittänyt kitkeä tätä asiaa, mutta tulevaisuudessa tämä taitaa olla toisarvoinen asia, jos pahimmat skenaariot käyvät toteen. Olisi kannattanut kuunnella tarkemmin erästä suomalaista talousalan tohtori gurua, tuossa vuodenvaihteessa, siis Suomen olisi ollut viipymättä erottava Euroopan Unionista, nyt se on myöhäistä, Kataisen muovaamaa hallitusta viedään EU- taholta ja Soini hykertelee oppositiossa, että mitäs minä sanoin. Niin ja onhan siellä tulossa sitten se Espanjakin, kun vaan maltetaan odottaa, ainut laiha lohtu tässä on, että kaikki tämä tiedettiin tapahtuvaksi. Itselleni oli lohtuna tänään se, että sain väännettyä tuon massiivisen juoksuviikon päätteeksi vielä TV HART eli 10km kevyt+6km KOVA 3,30min/km ja nyt olis edessä se vuoden kovin viikko, tarkoittaa 6-8h/suokävelyä , koska alkaa olla lakat kypsiä, niin ja kuntopyöräilijät älkööt vaivautuko moiseen leikkiin