En sano sanaakaan Kreikasta, koska se ei hyödytä mitään, eikä ketään. Kaksi kertaa olen lähestynyt aihetta vuosia taaksepäin kirjoituksilla "Maailman suurin puhallus ja Kreikkalainen naimakauppa ja niinhän siinä sitten kävi, siis miten? Loman ensimmäinen viikko alkaa kääntyä ehtoopuolelle ja toistaiseksi kaikki hyvin. Liikuntaa on tullut ihan sopivasti, noin 2-3h per päivä, mikä tekee ojalan laskuopin mukaa sopivan määrän viikossa.

Helmenä tietenkin viime Lauantain 5h maastopyörälenkki hyvällä sykkeellä, ja jonka päätin kolmeen Puijon tornin nousuun. Oli ihme isku kyseisenä päivänä, joka suuntautui ensiksi tuonne Kurkimäen takamaastoihin ja sieltä sitten monien mutkien kautta takaisin Puijon juurelle. Kaksi pulloa nestettä ja kaksi geeliä, hyvin jaksoi, vaikka jano meinasi tulla lopussa.

Sunnuntaina pystyi kuitenkin jo juoksemaan 2h lenkin ja maanantaina 1,30h aamulla hölkkää. Tiistaille siirtynyt 10km VK kulki vielä ihan hyvin aamupäivällä ja ip oli palauttavaa pyöräilyä 1,45h. Keskiviikon aamulla oli taas maastopyörää 2h josta 30km ajoin metsässä reipasta/kovaa. Illalla oli katselemassa Lapinlahdella ratatonneja. Tänä aamuna sitten 1,30h kevyttä juoksua, mikä ei enää niin kevyttä ollutkaan, mutta pääasia, että mieli on virkeä vielä tässävaiheessa.

Viikonloppuna ratkovat Joroisissa puolimatkan tri Suomen mestaruudet. Dardy ja Lehtonen vie ja muut vikisee yleisissä PRO sarjoissa. Taidan lähteä katselemaan, koska onhan joukkuekisassa pyöräilyosuudella mukana joku Veikkanen, kuulemma ihan ammattilainen:) Ja sunnuntaina yu helmenä Lapinlahden loiste eliitti kisat, mitkä on myös paikanpäällä nähtävä. Mutta nyt jos vähän tuota ketjua pyörittämään:)