Norjan maajoukkue hiihtäjät ovat joutuneet aidon mahatauti epidemian kouriin italian hiihtoleirillä. Toisenlaista epidemiaa edustaa taasen tänään juostu Kuopion talvijuoksusarjan ensimmäinen osio, paljon luvattiin, mutta niin vähän se antoi. Vaikka oli pyhäinpäivä, päivä jolloin esimerkiksi Espanjassa on runsauden pula juoksutapahtumista ja muutekin kotimaassa hiljaista juoksujen suhteen, niin ei sitten millään saatu liikkeelle kuin kourallinen vannoutuneita URHEILIJOITA, loput "niinsanotut"olivat varmaankin jonottamassa Kuopio-halliin pääsyä, koska siellä on niin mukava puuhastella.

Poissa olivat niin Kuopion Reippaan mies ja nais juoksijat, Vili Hopopaista lukuunottamatta, vaikka paljon oli lupauksia tulla mukaan, sekä koko varpikkaiden tiimi.

Tuossa viikolla kun esimerkiksi kävin Kuopiohallilla aikaisin aamulla ja kun olin lähdössä pois, sinne tupsahti eräs  valovuosia valmentajana itseään pitävä henkilö, joka alkoi innokkaasti selvittämään miten paljon hänen tämänkertainen tyttöjuoksija on treenannut syksyn aikana. Kuulema ihan yli 500km kuukaudessa, no kyllä sillä kunnolla pitäisi 5 mailia selvittää, vaan olen kyllä nähnyt riittävän monta ennenaikaiselle kesälomalle lähtevää juoksijaa tämä coutsi opeilla, viimeisen 10 vuoden aikana.  Mutta minkäs teet kun on tyyppi esimerkki valmentajasta joka ei halua tai kykene ymmärtämään tämmöisen yhteisharjoituksen hyötyä. Hyvä oli kuitenkin ilma tänään, pari kolme astetta plussa puolella ja tyyni, jokainen paikalla ollut veti hyvällä rennolla otteella, no yksi tais heittää kyllä laatat lopuksi(en minä).
  Ensimmäisen talvisarjajuoksun tulokset: 8km

1. Teemu Toivanen 27.50
2. Sami Rosholm 28.16
3. Tuukka Miettinen 29.05
4. Tuomo Kaalimaa 29.06
5. Kimmo Laukkanen 29.07
6. Vili Holopainen 30.12
7. -- 33.33
8. Veijo Karhunen 36.13
9. Heikki Kähkönen 40.00
10. Emilia Kähkönen 58.42
 


Kuvissa Teemu Toivanen, lähtötungosta, ennakkoluulotonta nuoruutta Emilia, hiukan yritystä, ja tulevaisuuden lupaus Vili