Niin siinä käy, kun alkaa HARTILLE vittuilemaa, tämä tyly tosiasia koki eilen Ruotsi, nimittäin tuo naapurimaan muka hyvä pallonpotkija joku kotkannenä haistatteli  väärälle, tai paremminkin väärännimiselle kaverille ja ei kun laulukuoroon koko poppoo,  Hyvä Englanti.

Pyöräilystä sen verran, että  Kuopiolainen Jarmo Rissanen ajoi SM  maantiepyöräilyn  aika-ajossa itsensä hopealle, vaikka omien sanojensa mukaa on vähentänyt pyöräilyä ja aikoo keskittyä tulevaisuudessa pitkänmatkan hiihtoon, ei oikein siltä näytä, ainakaan pyöräilytuloksisia seuratessa, voiton korjasi tuttuun tapaan eilen illalla ajetussa tempossa Matti Helminen, kun taas pronssin korjasi entinen Kuopiolainen Tommi Martikainen. Rissasesta vielä sen verran, että koska tunnen kaverin enemmän kuin hyvin, niin laitan hänestäkin jonkinlaisen urheilija kertomuksiin joskus loppukesästä, kunhan saan varmistuksen mitä mies tosiaan tulevaisuudessa aikoo, siis URHEILUSTA kun puhutaan. Tämä Rissasten suku on muuten lievästi sanottuna aika urheiluhullua porukkaa, niin isä Juhani Rissanen kuin aikoinaan nuorten sarjoissakin allekirjoittaneen kanssa samassa sarjassa kilpaa hiihtänyt Herkko, mutta näistä joskus toisten.

Se oli sitten joku muka naispikajuoksija, olikohan Intialainen todettu mieheksi, oli oman maansa liiton mukaan testattu vuosien saatossa useasti, mutta vasta nyt, kun tätä printteriä epäillään raiskauksen yrityksestä, elikkä miehiset halut oli saanut yliotteen, niin vasta nyt alkoi hälytyskellot soimaan. Miten se voi olla niin vaikeaa todeta sata prosenttisesti jonkin ihmisen sukupuoli, eikun housut vaan alas, niin kyllä se selviää, tai vaihtoehtoisesti käsikopelotuntumallakin saadaan aika hyvä varmuus kyseiseen ongelmaan, kunhan sen vielä tekee joku naisihminen, mieluummin vielä helvetin hyvän näköinen.

Omaa urheiluongelmaa selvitin eilen ajelemalla maantiepyörällä illalla 2,30h, mikä sisälsi lopuksi 15min juoksua vihreällä verralla. Tänään muutin sitten suunnitelmia pakottavista syistä ap. kello 7.30 4km tv+5km muka  kovaa 3,30min/km+ 5x Watsonin vauhtileikki= 4min kovaa/1min hiljaa, siis lähtö joka viides minuutti. ip. maantiepyörä 1,45h, mukana muutama rykäisy, huomenna sitten 20km juoksua ihan kevyesti, ai niin, ne minun lekurissa käynnin madonluvut olivat ok! mutta lääkitys jatkuu