Mikäkö, no urheilu. Miksikö, no kun on parempaa tekemistä. Ja kun on aina ollut on/off tyyppi ei tunne missään mitään välivaihdetta.

Eilen illalla oli mielenkiintoiset jutut tuolla yhden valtuuston pyrkivän kotosalla. Ja vaikka siellä se nytkin istuu, siis valtuustossa ei ainakaan minun ääni siihen laariin rapise. Viinaakin olis ollut tarjolla, mutta niin halpaan en mene, että konjamiinillä ääni ostettaisiin, pullo on jo eri asia:) Mutta pojat on poikia ja jutut juttuja,saipahan siellä taas lyödä sanansäilällä ihan kiitettävästi, entisiä ja nykyisiä tuttuja.

Niin, tuo pilkintä on saanut minusta aika vahvan niskalenkin, väittäisin että olkapäät ovat jo tatamissa lopullisesti. Siis totaalinen ulkoilu jatkuu, mutta thermo saappaat jalassa jääkannella miltei joka päivä eikä mikään hölkkäily kiinnosta pätkän vertaa. Mutta jospa se sitten tuo juoksupuoli alkaa taas kiinnostamaan kun vedet vapautuu jääkannesta ja vastaavasti kevytliikenneväylät myös jäästä. Toivottavasti siihen menee vielä tovin, kun on niin monta paikkaa "porattavana":)

Mutta kesää kohden mennään siitä huolimatta kovalla vauhdilla. Se tämä maaliskuu oli aikoinaan sitä aikaa kun maantiekaruselli juoksun tiimoilta pyörähti käyntiin. Sitä lystiä sitten aina vuosi kerrallan riitti tuonne lokakuulle saakka. Sitten oli pieni parin kolmenviikon tuumaus/huokaustauko ja aloiteltiin peruskuntoa taas rakentamaan. Eipä onneksi tarvitse enää, vaikka joitain lupauksia olen jo kevät/kesä suhteen tehnyt. Kyse on hupimielisestä olla mukana tapahtumassa teemalla. Karttulan katujuoksu huhtikuussa, Maaninkahölkkä ja kesäkuu Kiimasen savulenkki kamera kädessä ainakin on sovittu.

Aamulla ihan extemporee laitoin nastalenkkarit jalkaan ja juoksentelin jääladun syrjässä se 2h kevyttä ja loppupäivä meni taas reppu selässä ja kaira olkapäällä tallustellessa, on se ihan huippua.

Ja aamulla taas:) Vielä on vuorottelua jäljellä, tulee vielä kauniita päiviä.