Voihan se olla ,että Creenpeace aktivisti Sini Saarela ei muutamaan vuoteen näy näyttävissä mielenilmaisutempauksissa. Paljon porua tyhjästä, tai toisaalta juuri tätähän haluttiin, näkyvyyttä lööpeissä ja huomiota maailmalta, mutta mikä sen hinta tulee olemaan näiden itse tempaukseen osallistujien suhteen, niin pahalta näyttää. Onko tälläinen ylipäätään oikea tapa osoittaa mieltään jonkin asia suhteen, kun lopputulos on se, että öljyputki tullaan kuitenkin vetämään jäätyvältä mereltä suunnitellulla tavalla ja siitähän tämä mielenilmaus johtui.

Ei tiedetä tarkkaan, eikä varmaan moni muukaan,mitkä ovat ympäristöhaitat arktisissa oloissa suoritettavaan projektiin, joka tapauksessa merirosvous syyte muuttaa muotoaan huliganismiin ja haitantekoon. Ja kun Venäjällä ollaan, niin kakkua tulee siitä huolimatta sen 10 vuotta ihan vaan varoittavana esimerkkinä muille, joten Sini ja kumppanit taitaa joutua seuraamaan ihan aitiopaikalta tämän öljyprojektin kehittymistä. Sanoisin näin jälkiviisaana että pitäisi miettiä nyt ja tulevaisuudessa tarkkaan, kannattaako mennä ilmaisemaan mieltää muka demokratiaan pyrkiviin maihin, missä ihmisten oikeusmurhat ovat arkipäivää vielä tänäkin päivänä. Miksi sitten itse Putin ei puhalla peliä poikki tässä vaiheessa, no siitä kärsisi Putin itse, menisi mainen kovana vallanpitäjänä, eikä näin ollen vois valita itseään tie monellelleko valtakaudelleen tulevaisuudessa, koska imagotappio on tappioista kovin ja karvain ainakin naapurimaassa.

Samasta ongelmastahan alkaa maksaa oppirahojaan muuan Berlusconi tuolla pastan kulutuksen suurmaassa, missä valtion velka on jotain aivan käsittämättömän suurta. No niin tai näin maailma petaa, itse ole yrittänyt kuntouttaa riutuvaa roppaa salilla ja maastopyörällä. Pari kertaa päivässä joko salilla soutuergon ja erilaisten vehkeitten kera. Tänäpäivänä ajelin sitten kolme ja puoli tuntia maastopyörällä, alku rauhallista ajelua, loppua kohden  tiukkaamalla vauhtia, sekä mäkiä mukaan Puijolla, loppuosa lenkistä hapottavaa pururataa(märkä) ja lopussa väsymyksestä onnesta äpönä:):):) Ja juoksuhommin ei taida olla kiire, annetaan nyt aikaa paranemis prosessiin