Perjantaina se sitten alkaa, eikä ihan millään marginaali lajilla, vaan ylivoimaisesti eniten maailmassa harrastettavalla lajilla, vuoden 2012 superkimara osa 1 Jalkapallon EM potkaisee käyntiin massiivisen urheilutarjonnan TV välityksellä, joka ei jätä kylmäksi ketään ei edes pinttyneintäkään kestävyysnylkkyä, niin kuin esimerkiksi minua. Kun potkupallon EM kulta ja hopea on jaettu ja pronssi jätetty potkimatta urheilullisesti (ei pronssiottelua) niin urheiluväki saa pienen hengähdystauon jälkeen alkaa ladata akkuja, koska omat koti YU- EM kolkuttaa ovella, samalla tapaa kuin TV lupatarkastajat, sääli, sillä kuka menee avaamaan ovea lupatarkastajan pelossa, jos toosasta on juuri tulossa jotain mielenkiintoista tai kenties kisan ratkaisuhetkiä juuri sillä hetkellä.

Ja hyvä kun on Helsingistä selvitty niin alkaa Lontoo painaa päälle, eikä yhtään vähempää, kuin Olympialaisten muodossa, siinä sitä on sitten katsottavaa tuutin täydeltä ja pinttyneimmätkin urheilun seuraajat huutavat armoa jo kolmannella viikolla, kuitenkaan sitä saamatta. Itse aijon ainakin seurata potkimiset, juoksemiset, polkemiset, hyppäämiset, heittämiset, työntämiset, uimiset ym. lajit niissä puitteissa kun aika antaa myöten, sääli vaan, että työnantaja ei lämmennyt ajatukselle saada työpisteeseen TV vastaanotinta, katsomismotivaatiosta se tuskin olisi jäänyt kiinni, koska onhan tämä ainutlaatuinen vuosi urheilutarjonnan suhteen, niin miksi missata sitä. Mutta aloitetaan veikkaus Jalkapallosta, minun veikkaus on mitalien suhteen seuraava Kultaa ottaa Saksa, hopeaa Ranska ja pronssia Hollanti.

Omat tekemiset, maanantai 1,20h kevyt, mutta erittäin mäkisessä maastossa, tiistai ap. 1,20h= 4km tv+5min kovaa mäkinen hiekkatie/4min kevyttä juoksua+ 1000m asfaltti minulle kovaa/5min kevyttä juoksua+ mäkijuoksua, kymmenen viivaa mäen päälle+ 3km verryt, illalla kävely, joka suuntautui Väinölänniemelle, siellä olikin menossa yleisurheilukilpauílut, monta tuttuahan siellä oli juoksemassakin veteraanisarjoissa ja hyvin kirmaisivatkin. Tänä aamuna sitten 1,25h=ensimmäinen tunti kevyttä pk ja loppu 25min, noin 4,10-4,00min/km. Viikonlopusta sen verran, että perjantaina heitä kolikkoa, kruunalla pohjoiseen, klaavalla etelään, siis lappurinnassa juoksua ja tiedossa taas osanottomaksultaan kallis startti.