Pidentääkö liikunta ikää, no se vähän riippuu, mistä se roikkuu, joka tapauksessa kannattaa yrittää ”katsoa kuin katua” kuvaa hyvin tätä projektia. Vaan jos tämänkaltaisia ajatuksia ja mietteitä on ihmisillä vielä armonvuonna 2011, niin kannattaa unohtaa koko touhu ja mennä vaikka mäkkärille,sekä kuvitella olevansa voittaja, sillä voitto se on luovutusvoittokin?
 
Eilen aamuna tein 1,10h juoksun johon sisällytin vain yhden 5km kiihdytyksen, 3,40min/km vauhdilla, mutta vastatuuleen, koska halusin olla tänään hiukan levänneempi, kun tiedossa oli noin 2h juoksua ja pyynnöstä mukana Tuukka Miettinen, sekä Teemu (pätkä) Toivanen, päätettiin hölkkäillä tuolla Vuorelan suunnalla ja minun reviiri ei ulotu sinne saakka, vaikka laaja se muuten on. Mielenkiinnosta ja seuran vaihtelun vuoksi on aina aika ajoin hyvä vaihtaa seuraa ja eritoten juoksupaikkaa, tällä kertaa mentiin Teemun suunnittelema, noin 2h maastolenkki, tämä jutustelulenkki juostiin noin 5min/km vauhtia, siis hiljaa ja reitin profiili, sekä alusta vaihteli asfaltista erittäin pehmeisiinkin maastokohtiin, kun taas Uuhimäen maasto toi mukavasti kiivettävää osiota mukaa, siis ihan oikeita mäkiä.
 
Tuukka keskittyy kuulemma tulevana kautena lyhempiin triathlon matkoihin, jättäen Ironman matkat vähemmälle, näin ovat suunnitelleet legendaarisen valmentajansa Tom Söderdalin kanssa ja eritoten yksi kilpailu tulee olemaan ylitse muiden, ensi suvena ja perustelutkin oli aika selkeät. Teemu(pätkä) Toivanen panostaa taas ensi kesänä myös juoksuun, kilpailukalenteriin on pätkä merkinnyt alustavasti ainakin kaksi juoksukisaa punaisella kynällä, missä pitäisi olla hyvässä kunnossa, ikään kuin ei sitä jo nyt olisi, mutta hieno homma, että  laittaa itselleen haasteen juoksun muodossa, sekä pyöräilyssäkin aikoo ajella elite sarja kisoja, aivan niin kuin teki menneenä kesänä.
 
Mutta kun yhdistää hyvän juoksu ja hyvän pyörän, niin mikäs laji siitä syntykää, arvatkaa? Siinä saunomisen ja kahvin jälkeen ajateltiin tehdä pitkästä juoksusta kerran viikkoon traditio, paikkaa silloin tällöin vaihtaen, mitenkä se näille tuoreille isäksi tulleille urheilijanaluille ajan puolesta käy, minullehan niistä tulee talven edetessä vanhuksen rankaisulenkki, mutta olen kai sen ansainnut. Omat rankaisut alkavat taas huomenna, kahden juoksulenkin toivossa, koska viikkovapaat MA ja TI mahdollistavat sen, sekä 3 iltaviikkoa taas pitemmät aamuunet, ikäänkuin kykenisin olemaan pois aamujuoksusta, ennen kello seitsemää, no pitänee yrittää. Se on moro taas!