Niitähän on meillä kaikilla. Mutta yleensä sitä haluaa muistella hyvin onnistuneita suorituksia, koska kun kone alkaa yskimään, tai motivaatio kaikennäköisten vaivojen jälkeen alkaa olla mennyttä kalua ei huonoilla asioilla viitsi enää itseään muistuttaa edes ajatuksissa.

Joten jospa tässä laittais aika ajoin kesän mittaan fiilistelykuvan kera sikermän erinäköisistä tapahtumista, mitkä kaikki eivät ole urheilusuorituksia ei, ei sinnepäinkään.

Tämä ensimmäinen on Forssan suvi-illan juoksusta joskus nelikymppisten sarjasta, missä tulikin käytyä 5 kertaa ja viimeinen niistä ja ainut loppui harmittavasti kesken, mutta silloin olikin kyseessä täysi matka ja lämpötila oli rapiat 30 astetta.Tosin kaikissa juoksemissani Forssan puolikkaissakin oli aika tavalla tukalan kuuma, mutta silloin joskus kesätkin olivat kesiä.

Tämän kyseisen kuvan juoksun kulku oli tyypillinen. Heti alusta pitäen liian kovaan vauhtiin(ryhmään) mikä ei nuorena tuntunut hirvittävän. Tammelan suoralla menomatkalla oli rento meininki ja puolimatkan krouvi 10km vilahti sinne 34 välimaastoon. Siellä perälenkillä, missä käännyttiin takaisin päin, oli hyvä vertailukohta tietää suurinpiirtein vauhti, kun katsoi missä kohtaa tulee yleisen sarjan kärki vastaan ja kyllähän ne tuli. Toinen puolisko Tammelan suora tultiin sitten yleensä vastatuuleen, ainakin tuntui siltä:) ja vauhti pääsi tipahtamaan, mikä luonnollisesti johtui liian kovasta alkuvauhdista

Loppuun kuitenkin, kun käännyttiin urheilukentälle ja loppusuoralle oli vielä tehtävä jonkinlainen kiri ja sehän yleensä irtosi, koska aina siinä kantapäillä oli joku kärkkymässä, eikä ollut aikaa jäädä vilkuilemaan, ketä siellä oli tulossa. Loppuaika sinne 1,11 ja osat. Viimeinen satanen sitten irvistäen, niin kuin näkyy:) koska järjestäjä napsi jokaisesta maaliintulijasta kuvan, joka tuli sitten ihan kotiin asti. Hitto vie, että oli hionoja aikoja silloin joskus ennen. Ja vaikka olenkin tuossa kuin jokin adidaksen mainos, niin merkkiuskollisuus ei ole itsestään selvyys. Pääasia on, että ajopelinä on alla Toyota, kun ei muuta saa.

 

forssa.jpg