Lupasin kertoa näkemyksiäni,tuolta espanjan ressulta,lähinnä hispaanojen tämänhetkistä tilannetta,mitä joutui seuraamaan livenä paikanpäällä ja TV välityksellä.Ei ole minun mielestä hyvin asiat Espanjan maalla,eikä kohta arvatenkaan koko Euroopan unionissa,sen verran vahvaa oli tuo uho,eteenkin TVE kanava välitti joka ainut päivä, monta eri kertaa ja aina sama laulu espanjan puoluepäämiesten suusta,että ei tämä meidän huono tilanne ole meidän aikaan saamaa,no kenenkäs sitten?Kyllähän minä ymmärrän että kansallistuntoa pitää,kaikennäköisillä joukkokokouksilla ja siellä käytävillä uhopuheilla pitää yllä,mutta pitäis sitä kriisin keskellä olla tervettä itsekritiikkiäkin.

Joka tapauksessa veikkaan,että kun Portugal nostetaan ensin jaloilleen,on seuraavaksi vuorossa heidän naapurinsa ja se on jo niin iso talousalue,että oksat pois.Mutta ei näitä talouksia anneta luisua pois,maksumiehinä/takaajina tulevat toimimaan pienemmät taloudet kuten esim. Suomi ja jokainen ymmärtää kuka se lopulta ahdinkoon joutuu jos ei jo siellä ole ja loputa romahtaa,kas kun tämä homma on kautta vuosisatojen toiminut niin että ISO SYÖ PIENEMMÄN.

Ja niin kauan,kun espanjassa on esim, aurinko paistaa elikkä on Aurinkorannikot/turismi niin kauan siellä myös porukat käy,se on markkina valtti,jota meillä ei ole, eikä tule.

Ja hei,tuli siellä televisiosta urheiluun liittyviä uutisiakin.Martha Dominges jäi mieleen ja hänen uutisointinsa,lähinnä se, että pääsi kuin koira veräjästä doupingin epäilyjen suhteen,taisivat vielä antaa jonkin mitallin siitä hyvästä,näin minä sen ymmärsin ja koin TV välityksellä.Ja varmaankin jatkaa menestykästä uraansa,eivätkä VARMAAN ala 10 vuoden päästä,aukomaan uudestaa näitä asioita oikeusasteissa,niin kun meillä täällä niin rakkaassa Suomessa on tapana.

Ja lopuksi,mikä maan on euroopan-unionin mielestä rasistisin valtio.Aivan oikein,Suomihan se paistatteli julkisuuden valokeilassa Espanjan TVE pääkanavalla.Miksi? kun nämä meidän vaalitulokset tuli julki,niin eipä olisi suomi poika kuvitellut ikinä,miten KUUMANA ja miten paljon TV aikaa se sai.Urpilainen,Katainen ja sokerina pohjalla SOINI hämmennyksen aikaan saajana,olivat pääosissa.Eritoten mieleen jäi myös, joku Portugalilainen naisministeri,joka kävi erityisen kuumana puhuessaan,kieltä en ymmärtänyt, mutta yksi nimi se aikaajoin pomppasi silmille, SOINI.

Vaan mitä näistä,oma tekeminen on tärkeintä. Huhtikuun madonluvut juoksun osalta,ovat kiitettävät 675km,koostuen valtaosalta PK-VK juoksusta,sekä hyvin pieneltä osi AK- juoksusta.Nyt homma rupeaa muuttamaan muotoaan,vauhtien osalta,mutta siitä sitten enempi seuraavalla kerralla