Eipä onnistunut, tuo lapun rintaan laitto tänä viikonloppuna,meni enemmän niin kuin nyrkit paskassa turatessa hallin autotallissa ja homma jatkuu huomenna.Niin,kun omistaa jonkinlaisen auton tapaisen, mikä ei ole aivan uudenkarhea,joutuu joskus sitä myös päivittämään varaosilla,onneksi kuitenkaan en ole syntynyt peukalo keskellä kämmentä,vaan olen aina pyrkinyt laittamaan ne myös itse kuntoon,niin kuin nytkin.

Ohjelmassa oli ensin laturin ja tehostajan hihnat ja niinkuin arvata saattaa,eihän nekään pakolliset irroitettavat pultit ilman perke.. ja saatan... irtoa suosiolla ja rystyset tietty, siinä ensin on verillä, no homma tuli hoidettua ja aika huonossa hapessa ne vanhat hihnat loppujen lopuksi oli. Alottelin myös huomisen (osa 2) valmistelut, avaamalla etuiskunvaimentimen ripustuksen pulttien sekä alapallonivelen kierrettä sekä raidetangon pään sekä koko jarrusystyymin ja niissä olevien pulttien kierteiden  osia sen verran, että sain ruosteen irroitus mönjät sinne muhimaan jotta huomenna olis helpompi aloittaa varsinainen etupyörä laakerin vaihto,kun on hiukan välystä ja tahtoo jurrata epätasaisella asfaltilla. Ja viimeiseksi olis öljyjen ja öljyn putsarin helppo osio.

No, eihän nämä juoksua estä, aamulla ensi 4km verryt + 8km KOVA, sykkeet 5-10 lyötiä alle maksimin,siis polttelin karstoja ihan oikeesti ja tuntui aika ikävältä + 3km verryt, illalla sitten 10km verryt juoksua 5min/km ja huomenna ennen tallilla alkavaa kiroilusessiota, käyn juoksemassa kynttilälenkin, siis pitkä 25km,  jossa on kynttilä ja tulet mukana(blokikirjoitus MIELILENKKINI)