Ei ole sattumaa,etta olen taalla Lanzalla kyseisena aikana,syita oli kaksi,kun kaikki on tuttua ja valmista,haluan kertoa muutaman sanasen spottitouhuista.Jo lokakuussa aloin tehda nousujohteista harjoittelua ja pohjaa ja pysya mahdollisimman paljon ulkona lenkkeilemassa ja kayda mahdollisimman vahan Kuopiohallissa,nain pysyin terveiden kirjoilla hyvin,kokemus on sen opettanut.Talla tavalla saastyin ylilyonneilta ja kykenisin viemaan lapi kunnialla nama harkaviikot taalla,siis vaikka lapi harmaan kiven,niin kun sanonta kuuluu.

Ensimmainen viikko oli maara viikko,johon mahtui myos kaksi tehokkaampaa juoksua ja se viikko nayttaa talta

3.4 ip.17km tv kevyt, 4.4 ap.15km vauhtil.(10x1min/1min) ip.16km tv kevyt,5.4 ap 9km tv ip.22km tv+muutama kiihdytys, 6.4 ap.18km tv+7x100m, ip.14km tv kevyt, 7.4 ap.2km verryt+43min vk-ak (lahto 200m alempaa kun lopetus)+verryt 2km, ip.12km tv kevyt, 8.4 ap.22km tv, ip.13km tv kevyt, 9.4 ap. 18km tv, ip.juoksen viela 10km tv, tama tekee yhteensa 200km/viikko,eika edes vasyta yhtaa,koska se toine asia miksi ole juuri taalla,liittyy tahan.

Seuraavilla viikoilla pudotan maaran 160-170km,mutta lisaa tiettyja vauhtiosioita,vaan jokainen joka on tehnyt naita asioita konkreettisesti,tietaa etta kun tullaan suomen talvesta tuulipukupakko ja pakkauskausi alla,tanne lyhyet paalla treeneemaan,eika tartte edes toissa kayda,niin kyllahan se onnistuu.Itte ainakin tunnen onnistuneeni.

Vaan tana iltana se laukkasen poika lahtaa palauttelemaa Arrecifee,bussilla sinne ja takxilla toivonmukaan takas,joskus yomyohaan.Adios,caramba,janishousu ja kunnia.