Ei ollut lähellekkään niin veemäistä, kuin ounastelin. Eilinen Rane sport hölkkä tuolla Leppävirralla ja yllätys yllätys paikalla yli 50 juoksijaa antaa uskoa tähänkin piiriin siitä, että kyllä juoksu on kokonasvaltaisen antoisaa ja eritoten palkitsevaa touhua. Yleisissä sarjoissa ei reittienareita hätyytelty, mutta naisten Murtorinne-Taskinen pääsi lähimmäksi, jääden Pekkarisen re. parikymmentä sekuntia. Miesten nohevin, olis hiihtohommista paremmin tunnettu Raatikainen, sillä muut piirin juoksu ukot loisti poissaolollaan kiitettävällä tavalla.

Muutenhan homma kisan osalta meni vanhalla tutun turvallisella kaavalla ja jääskis hoiteli kuulutukset yhtä varmoin ottein, kuin on totuttu.Keli oli ihan ok ja juoksupinta pitävä asfaltti.

Oma hölkkä eteni takarivistä lähtijänä leppoisan rennosti kuntosarjalaisena. Sykeraja, minkä olin asettanut turvalliseksi 150 lyöntiä/minuutissa piti kutinsa, enkä ylittänyt sitä.  Tosin sillä sykkeellä ei kovin vauhdikkaaksi voi reissu kuvailla, mutta mitä sen on väliä. Pääasia tuli kuitenkin tehtyä ja parasta oli se, että eipä pahemmin ahistanut syrämmen puolesta, eikä minkään sortin oireita ilmaantunut. Tosin totuuden nimissä on sanottava, että ikävän lihasheikkouden tuo muutaman vuoden takainen välilevyn pullistuma jätti oikeaan etureiteen ja se on pysyvää sorttia se.

Se on kuulkaas vaalipäivä ja jääkiekon ystäville, mihin minä en kuulu varmaan jännä ilta. Eduskuntaan pyrkiville on jokaisella ollut jonkinlainen kuvanjatke lupaus, jos sinne Argadian mäelle äänet riittää. Paras lupaus mikä silmiin sattui kuului seuraavasti. Äänestetään eukko eduskuntaan, niin pääsen kavereiden kanssa kalaan. Aika hyvä ja ymmärrettävä lupaus, missä tosi ei luvattu mitään itse ehdokkaasta.

Pilkkikausi alkaa olla kohta taputeltu. Ensi viikon keskiviikkona ja torstaina ovat viimeiset reissut Virmasvedelle ja sitten alkaa ylimenokausi, mikä on tuskaisaa odotusta kohden avovesikautta. No voihan sen väliajan pyhittää vaikka reippaaseen ulkoliikuntaa jos on ajankulun ongelmia. Tosin ei niitä ole koskaan ollut, päin vastoin.

Pohjois- Savon seuraava kirmaisu on 27.4 Maaningalla ja sinne siis kaikki kynnelle kykenevät