Kun mopo keulii, muistan ajan nuorempana, kun piti autolla ilmentää ja näyttää osaamistaan kaupungilla, miten kumi palaa, tai miten auto heitetään vauhdilla u-käännöksellä käsijarrulla parkkiin ahtaaseen ruutuun, oltiin niin polleetta poekaa että!. Mutta kun aletaan valtameri risteilijällä ilmentämään näytöstyyliin liian lähellä matalaa, seuraukset voivat olla tuhoisat, tämä tradition omainen kunniakierros, laivan hovimestarin kotisaaren ympäri oli liikaa, paatti nurin, hengen lähdöiltä ei vältytty, kippari ja pursiseuran aliesimiehet linnaan, tai ainakin melkein?kun kerran saapasmaassa tapahtuu, ei hyvä Italia, mutta harvapa merikapteeni pystyy miltei selättämään valtameri aluksen.
 
Lauri Uotila Suomen Pankin johtava neuvonantaja, sanoi aamun TV lähetyksessä, tässä vellovasta EU tilanteesta seuraavaa, että no hätä Suomalaiset. Ensimmäisen kerran kuultiin, että Kreikka suurinpiirtein tulkoon omillaan, ei voida, miksi pitäis "haluta" pelastaa, kerrankin järki puhetta, lisäsi vielä, että ei Kreikan kokoinen talous voi keikauttaa euroopan unionia.
Tuskastuttavan pitkään syydettiin rahaa turhaan, Olli Rehniä lainatakseni, tilanne oli kuin olisi kannettu alkoholistille lisää viinaa, nyt aletaan vasta ymmärtämää, että pullon korkki Kreikan osalta on laitettava kiinni ja on aika hyväksyä Suomenkin luottotappiot, mitkä niistä koituu.
 
Luottoluokittaja jenkeistä piti suomen parhaassa AAA ryhmässä, mikä tietää sitä että Suomen veronmaksajan pussilla käydään yhä hanakammin. Oletteko muuten huomanneet, että tämä EU story on kuin ihmiselämä pienoiskoossa, aivan samat elementit, sillä niin toimii valtiot kuin yhteiskunta yleensä ja ketkäs muut sen yhteiskunnan on luoneet kuin ihmiset itse.
 
Vuoden urheilijapystit  jaettiin eilen illalla, suurin piirtein se meni oikein, tai melkein oikein, kymppisakissa omasta mielestäni oli hiukan viilattavaa, mutta ketäpä ne sijat kiinnostaa, pääasia oli että Kaisa sai omansa, se mikä sille kuuluikin.
 
 Omat korkkaamiset sportin saralla ovat olleet seuraavanlaisia rimpuiluja: Perjantai 13km tv-ER Lauantai ap. viikon pitkä (2h)noin 25km alku 5min/km loppu 4,30min/km Tuukka mukana, illalla uintia 1,5km(pullikset)sunnuntai ap. 13km (4,40min/km)ip. hiihtoa 1h puijon helpoissa maisemissa(pertsa) vai vielä helppoa! Maanantai ap.1,25h päivän ainut harkka Kuopiohalli, ensin ulkona happea 2km+sisällä 2km+12km syk 155-160, vauhti 3.58min/km, viimeinen tonni 3,45min, nyt se alkaa mennä helposti, lopuksi kevyttä hipsuttelua sisäkentän ruoholla 20min. Tiistai aamulla, 1,20h alussa 5km umpihankijuoksua, väliin osa noin 5km hyvin aurattua kevytliikennetietä paremmalla vauhdilla, loppu 5km taas umpihanki juoksua, mutta hyvällä sykkeellä pk-ylä alue, oli jokseenkin aika huono juoksukeli tänä aamuna. Huomenna on sitten kuukauden ainut lepopäivä