En ole jääkiekon ystävä, koska kyseinen laji on aivan liian yliarvostetussa asemassa täällä kotimaassa ja vähän muuallakin. Kesto uutisointiahan on kyseisessä lajissa esimerkiksi se jatkaako Teemu Selänne vielä uraansa aina vuosi kerrallaan. Teukka tulee kotimaahansa lomalle ja toimittajat pörräävät herhiläisenä Selänteen perässä, pitkin golf viheriöitä, kysellen ja udellen, että vieläkö homma on kivaa ja jatkuuko ura, no minulle aivan sama.

Jokerit teki se mitä ei pöljemmissäkään visioissa oltu valmiita uskomaan todeksi, että kun ei rahkeet riitä Suomen liigan mestaruuteen niin valloitetaan sitten KHL mestaruus. Meinaan vaan että Venäjä on iso maa ja pelipaikkojen etäisyydet vähän toista luokkaa kuin täällä meillä, Vladivostokkiin on pitkä matka ja niitä matkoja on paljon. Pahoin pelkään, että Venäjä jää valloittamatta. No kyllä Harkimo tietää, mitä on pitkä matka, koska onhan hjallis purjehtinut ihan yksinkin valtamerten yli ja vielä menestyksellä.

Niin se pyöräilijöiden suuri toiveuni, eli Tour de France alkoi ja suurimman huomion keräsi linja- auto, sekä erään Amerikkalaisen ketjunpyörittäjän vihjailut siitä, että ei ympäriajoa voi voittaa puhtain keinoin. Voipas voittaa, koska kun keula ukot kärähtää, niin kyllä sieltä lopulta löytyy joku puhdaskin ja kas, voittaja on löytynyt:)

Omat tekemiset kirjataan menneellä viikolla 16,5h mittaiseksi, josta pyörää oli peräti 10h, loput juoksua, eilen pitkällä juoksulla törmäsin tuolla puijon pururadalla Teemuun, totesi että muuten hyvä nuo minun pyöräilyt, mutta ylämäet pitäis ajaa maltilla, no minkäs teet, kun haluaa nostaa joskus sykettäkin. Viikko vielä ja pääsen treenaamaan ihan kunnolla, kun alkaa loma. Tosin ortopedin määrittelee sitten heinäkuun alussa tuon minun jalan kohtalon, siis juoksun suhteen ja nimen omaan ajankohdan puukottamiseen jos ja kun sille on tarvetta, tai onko tässä vielä jotain konsteja, mitä ei olla vielä käytetty. Halu olis kuitenkin vielä juosta ihan kunnolla tulevaisuudessa, mutta ei ole kivaa lenkottaa ja ontuen edetä päivä kerrallaan. Joten urheiluviikko jalkapallon Brasilian turnauksen finaalia odotellessa on sitä myöten valmis.