Vuoden urheilija äänestys ei tänä vuonna sisältänyt mitään järisyttäviä jälkipyykkejä,mikä osoittaa, että parhaan pytty meni oikeaan osoitteeseen. Hyvä niin, vaikka kyllä siellä oli monia hyvi ehdokkaita,.Mutta olympia kulta perintesen hiihdon kuninkuusmatkalla 50km on niin suuri saavutus, että ketään se ei jätä kylmäksi, paitsi tietenkin pinttyneintä jääkiekon kannattajaa. Teukka Selänne taas ei ollut otettu, kun kukaan kaunis nainen ei uunopystiä hänelle ojentanut. Tosin voivathan entiset kiekko miljonäärit avautua juhlagaalassa vaikka noin, en kunnioita moista käytöstä.

Talvi siis tuli ja kunnon pakkaskelit. Tätä herkkua on siis luvassa helmikuun alkupuolelle asti, eli ei hyvä. Tällä tarkoitan, että eihän tuonne jääkannelle ole asiaa pilkkihommiin alkuunkaan, kun meinaa jätkä olla niin pehmeä. Ei ennen tämmöiset pikkupakkaset olleet mikään este kalastukseen. Muista 90 lukua, kun elettiin kiihkeintä kirjolohi aikaa, niin silloin mentiin monta kertaa viikolla jo pimeässä Päivärannan Valkeisenlemmelle kirjoon. Pakkasta oli sen 30 astetta, mikä oli ihan jees siihen hommaan, eikä tullut mieleenkään jäädä pois, jos joku kysyi että lähdetäänkö Nyt pehmoukko aikana meikäläinen ei enää kykene, jos pakkasta on vaivaiset 15, niin että voi voi.

Pehmo hallitus, etsii keinoja, että saisivat matut ja mamut kuriin suomalaisten teinityttöjen suhteen. Oulun raiskaustapaukset ovat nostattaneet kansakunnan äänet esille siitä, että jotain pitäisi tehdä. No voi voi. Yksinkertaisesti homma hoituisi sillä, että säädettäisiin IHAN OIKEA LAKIPYKÄLÄ siitä, että jos tälläiseen ulkomailta tullut syyllistyy, niin ilman MINKÄÄLAISTA selitystä, saatikka oikeutta oleskeluun ei enää ole Suomessa. Siis HETI lähimmäisellä maitojunalla kotimaahan takaisin. No piipertäjät tietenkin kauhuissaan, että tappavat sinne palautetut. Olisivat ajatelleet ennen raiskauksiin ryhtymistään, että mikä tulee olemaan kohtalo, jos kyseiseen toimintaan alkaavat.Nämä matumamulaiset ovat aika heikkoa porukkaa, kun pitää porukalla oikein nuoria teinityttöjä kaataa Suomemaalla. Toisin siinä kyllä kävisi, jos aikuista suominaista yrittäisivät, sillä sehän pätkisi turpaan mennen tullen puolenkymmentä ötiäistä ja loput juoksisivat karkuun. Piipertäjät tietty moittivat, että raiskaahan ne suomalaisetkin, totta, mutta eihän niitä voi minnekään palauttaa, kuin ainoastaan kiven sisään.

Iivon gaalajuhlimiset eivät näkyneet missään, kun Otepään MC kisattiin. Niskasella kestää pää ja kunto se on ilmiselvää. Tourin väliin jättäminen kannatti ja Otepään 15km kisa oli IIvon suurta näytöstä. Venäjän Aleksandr Bolšunov ei ollut kaukana, mutta kuitenkin riittävän kaukana. Mutta missä oli Sergei Ustjugov, tai Klaepo, joilla varmaan olisi ollut jotain saumaa sekoittaa kärkipakkaa. Jokatapauksessa IIvo kantaa nyt suurimmat ennakkosuosikin paineet tulevissa MM skapoissa 15km pertsan matkalla.

Viimeaikoina alavireinen Hakola alkaa löytää alkutalven menohaluja uudestaan, siitä osoituksena tänää hienosti kymppisakkiin ja vain minutin IIvoa perässä. Krista taas etsii edelleen, sitä parasta kuntoaan, mutta jokohan se sitten Seedeldissä alkaa kulkea. Tänään tuttu nelos sija. Tosin Theresaan aivan liian paljon on matkaa, mutta muut on ihan siinä iskuetäisyydellä.Eikä tähän huippuvireeseen tarvita mitään psykolokista apua, ei siis kenenkään, niin kuin Juha Mietokin totesi. Sitä kun "sukkuroi" ittesä hurmokseen ja luottaa tekemiseensä, niin se poikii jo kohtuu hyvän lopputuloksen, eikä näitä hömppöpsykolokija istuntoja tarvita

Omat. Eilen sauvakävelin 1,45h ja tänä aamuna 1,45 juoksua pikkupakkasessa, oli aivan huikean hieno juoksukeli.