Kaikki on mahdollista Suomessa siis demokratiassa, mitä nimitetään maailman onnellisimaksi kansaksi. Mutta kerrankin asiat menevät oikein päin. Pientä kun on niin helppoa kyykyttää yleensä, mutta kun asiat kärjistyy, voi pienikin pitää pintansa.

Kyse on tietenkin Postin ja siihen liittyvien osin mutkikkaidenkin vaiheiden tuoma lopputulos. Omistajaohjausministeri Sirpa Paatero ja Rinteen Antti ministerimiehiä hänkin, saivat etuaikaisen joululahjan lopputilin muodossa. Ennen sitä tuo postin entinen pienipalkkainen toimitusjohtaja Malinen oli jo kerennyt hyvinansaituille liiton päivärahoille.

Voittajia olivat lopulta ne postilaiset, joita yritettiin talloa palkkasuohon. Mutta tuskin tämäkään episodi on vielä loppuun luettu.

Nyt sitten värkätään uutta pääministeriä ja annas olla, nyt NÄYTTÄÄ hyvältä. Jos hyvin käy on Suomella kohta esitellä EU näyttävin ja kaikki muutkin kriteerit täyttävä pääministeri.

Sanna Marin on kaunis nainen, josta on syytä olla ylpeä. Eikä suotta, sillä tuskin kellään muulla EU maalla on yhtä näyttävä pääministeri. Jos ja kun niin käy, alkaa sitten odotus, miten pitkäksi se pesti muodostuu. Rinteen kausi loppui jo oikestaan ennenkuin se kerkesi edes alkaa kunnolla. Samoin on historiassa käynyt monelle muullekkin.

Nyt on sitten itsenäisyyspäivä, mallia 2019. Tähän loppuvuoteen mahtui paljon draamaa myös urheilurintamalla. Päällimmäisenä tietty tuo Emilian ja Valtterin ero. Ei se onnea tuo, oli sitten alla oikea hevonen tai potki siellä konepellin alla vaikka 500 hevosta. Kun ei synkkaa niin sitten ei ja se romanssi kesti sen 4 vuotta. Mutta onhan sekin enemmän, kuin pääministeripestit yleensä:)

 Kuopiossa juostiin perinteinen Itsenäisyyspäivän maraton/puolimaraton ja kymppi. Kivasti oli taas porukkaa kerääntynyt omalla tavalla juhlistamaan päivää. Kelihän oli aika passeli noin niin kuin lämpötilan suhteen, eikä tuulikaan haitannut väinölänniemen avarilla raiteilla. Mutta juoksualusta oli yö pakkasen jäljiltä hiukan liukas. Ei siitä tainnut saada oikein nastakaan otetta, kunhan raapi asfalttia. Tosin on sitä varmaan joskus juostu paljon kurjemmissakin olosuhteissa, joten tänä vuotinen meni sarjaa ok. Itse ajelin paikalle polkupyörällä katselemaan juoksua, kun jalankaan ei jaksanut sitä 3km paikalle.Tulokset varmaankin löytyy ajallaan lehdistä, mutta Rande, Jami ja Maria nyt ainakin olivat sarjavoittajia.   Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille.

Omat. kun ei kykene niin ei.