Ja niin juostiin talvijuoksua, liekkö Joulunalusviikko karsinut osanottajia, mutta se on täysin ymmärrettävää. Joka tapauksessa erittäin talvisiin ja tuulisiin olosuhteisiin uskaltautui kuitenkin 12 juoksijaa.

Tulokset.noin 4km 1. Mikko Lonka 17.53min. 2. Riku Kähkönen 18,28min. 3. Timo Tuovinen 18,28min 4. Matti Randelin 19,05min.
8km 1. Kimmo Randelin 26,35min. 2. Jorma Sven 29,25min. 3. Samu Mikkonen 31,14min. 4. Tuomo Kaalimaa 32,18min. 5. Markus Räsänen 32,21min. 6. Aleksi Tuovinen 32,34min.
Naiset 8km 1. Johanna Räsänen 40,33min. 2. Marja Räsänen 40,35min
Uudenvuoden juoksut katkaisevat juoksusarjan, joten seuraavan kerran juostaan Tammikuun puolessa välissä

JA TIETTY MUUTAMA KUVA
    On se kone, tuo Rande!

Tässä sitten toinen kone, Jorma Sven, eilen kevyt 40km, tänään hiukan vauhtia, illalla kuulema hiihtoa ja huomenna 50km palauttelua. Ultra ukot, tässä olis potentiaalia.
Samu kiertää uskollisesti ja sopivan rennolla otteella, no valmennuspuolelta löytyy siis tietoa, eikä lentolehtisiä. Sulkavalla on perinteitä valmennukseen ja tässä juoksulupaus
Olin hätäinen kameran kanssa, mutta tämä kaveri ui nuorenaa kovaa, sen jälkeen oli triathlonin vuoro, se jälkeen perheen teko, ja nyt tähtäimessä Tukholman maraton.Kaikki siis menee niin kuin elämässä kuuluu mennä, Mikko Lonka
Timo ja Riku tykkäävät samasta vauhdista, miten olis käynyt jo olisivat alkaneet kokeilemaan viimesellä tonnilla
  Nuoruus veti nyt pitemmän korren, Johanna ja Marja Räsänen, Nilsiästä asti tulivat, suunistajia kun ovat
JA NYT SITTEN HUILATAAN KUUKAUSI,SILLÄ UUDENVUODENJUOKSUT KATKAISEE TÄMÄ JUOKSUSARJAN,TAMMIKUUN PUOLESSA VÄLISSÄ JATKETAAN.ITSEKIN KÄVIN JO TÄNÄ AAMUNA 13KM KEVYTTÄ HÖLKKÄÄ TEKEMÄSSÄ,VAAN MEINAA TUO PAKKASPYÖRÄILY JUMITTAA JO VALMIIKSI JUMISSA OLEVAA RUOTOA.MUUTEN ON FIILIKSET IHAN OK! JA SEHÄN ON JO PALJON SE.