Toivossa on hyvä elää sanoi lapamato. Toivossa on hyvä, myös Joohaukin elää, sillä kaikenkarvaiset selitykset tuskin muuttaa sitä tosiasiaa, että pissakupin pohja putosi ja huulirasvat sitä ei saa aikaiseksi. Toinen asia minua myös kummastuttaa, siis se, että miksi NYT yleinen rahvas väestö ei saa illakoida Norjalaisten kustannuksella. Kukahan ja ketkä löivät vuosituhannen vaiheessa pitkän kaavan mukaan Suomalaista hiihtoeliittiä ja ihan syystäkin. Nyt on Norjan vuoro saada ansaitusti oma osansa keitosta, minkä on keittänyt. Äkkiä nämä asiat kuitenkin unohtuu, saatte nähdä, koska ihan heti miten polkaistaan valkea murtsikka sirkus käyntiin eikä mikään tule muuttumaan ainakaan voittajien osalta.

Itse polkaisin synden kunniaksi aamun käyntiin kello 7.00 verikokeilla ja heti perään 2h juoksua,missä yritin väliin kiilata 10km hiukan sykettä nostattavan osion. Sitten hemmoittelin itseäni ajamalla normaali rutiineista poiketen  autolla töihin. Kahvipullaksi valikoitui paikallisesta Lidelistä helvetin iso korvapuusti ja hyvän tuulisen kassan vieläkin isompi hymy. Teki mieli kysyä, että miksi, mutta jätin kysymyksen väliin, ihan vaan tunnesyistä. Tosin hymylle löytyi vastaus kun katsoin työpaikalla peiliin?:)

Ruotsalaisiksi emme halua ja Venäläisiksi emme tahdo tulla, mutta Norjalaisista voimme ottaa mallia, niin hyvässä kuin pahassa:)