Suomen kesä on lyhyt ja vähäluminen. Ainakin äsken vielä heitti räntää maahan, joten ei se tästä enää voi huonommaksi mennä tai ainakin toivon niin. Kuitenkin eletään sitä kiihkeintä aikaa jolloin melkein jokaisessa niemessä ja notkelmassa alkaa olla jonkinnäköistä tapahtumaa. Juoksukilpailujakin riittää ja kaikille varmaan löytyy sopivia kohteita mitata omaa ja samalla kaverin kykyä ottaa irti se, mitä on talven ja kevään aikana rakentanut.

Niin kuin jokin aika sitten totesin, myös Kuopiossa on siihen mahdollisuus 10.6.2017. Silloin juostaan muutaman hiljaiselovuoden jälkeen keskustan Valkeisenlampea ympäri. Toivonkin, että mahdollisimman moni urheilun ystävä tulee juoksuun mukaan, sillä kyseessä on kaksi juhlaa. Kuopion Riento juhlii 110 vuotista taivalta ja Suomi 100 vuotta.

Ja vaikka nyt on aika koleaa, niin sääennuste lupaa viikon päästä Lauantaiksi huippukeliä. Aurinkoista ja +20astetta, sekä kevyttä tuulta. Kyllä siinä kelissä on hyvä rassata lyhyellä matkalla kunto ominaisuuksiaan.

Sarjoja on ne tutut pojat ja tytöt alle 9,11,13 ja 15 vuotta, matkana kipakka 1,4km. Yleiset sarjat miehille ja naisille matkana 4,3km, sekä laaja skaala aikuisurheilusarjoja, matkana 4,3km, sekä tietenkin miesten ja naisten kuntosarjat. Reitti on sama kuin ennenkin eli luonnonkaunis Valkeisen täysin tasainen ja hyvä hiekkapintainen juoksualusta.Lisätietoja juoksusta voi katsoa Juoksijalehden kilpailukalenterista ja poikkeuksena on entiseen malliin se, että ennakkoilmoittautumisia otetaan vastaa sähköpostiin [email protected] ja vaatimaton osanottomaksu suoritetaan sitten vasta kisapäivänä kisapaikalla. Sarjojen kolme parasta palkitaan normaalia komeammilla pokaaleilla ja osallistujille on luvassa ainutlaatuinen Kuopio Riento 110v. juhlamitali.

Joten nyt vaan ennakkoilmoittautumisia minun sähköpostiin ja tehdään yhdessä hyvä tapahtuma huippu fiiliksillä samanhenkisten immeisten kanssa.